TREVLIG KVÄLL I GÄVLE

Godkväll!
Idag träffade jag ju Nina, vi hade jättetrevligt och pratade massor.

Nu har jag och thomas precis kommit hem. Vi har varit Gävle och hjälpt johan och saana med lägenheten. Johan och sussi var där saana jobbade. Men hon kom hem innan vi åkte. Det kommer bli jätte bra det där i lägenheten när allt blir klart :) Redan jättefint.

Ne nu ska jag sova så jag orkar spela match i morgon. Kom och titta vettja =)

Godnatt, kram på er! 


MORGONEN 30 OKTOBER

God morgon!
I morse när jag vaknade bar jag mig ut och sprang. När jag låg där i sängen tänkte jag: Jag orkar inte. Men det gjorde jag. När jag kom hem så känndes det så skönt. Solen är ju framme med så den förstärker styrkan också.

Efter en liten stund innan jag skulle hoppa in i duschen så kom Saana, Johan och sussi på besök. Dom åt frukost här eftersom dom inte har några bestik där i lägenheten (gamla). Johan och Saana flyttar ut idag, vidare till Gävle. När dom åkte hoppade jag in i duschen och nu sitter jag bara och väntar på Nina som ska komma på besök en stund =)

Kram!

R.I.P LUDDE

Ludde var både familjemedlem och en riktig vän. Han var 4 år när han flyttade till oss. Det har varit en underbar tid med bra och mindre bra stunder. Nu i oktober fyllde han 11 år. Tiden har gått så fort. Så fort så att vi redan är vid den jobbiga stunden. Igår var det fjärde dagen han inte åt någon mat. Han drack endast vatten och fick tyvärr inte behålla vätskan. Han hade ont och mådde väldigt dåligt. Han var klen i hela kroppen, han orkade knappt bära den.

Igår morse innan jag åkte till jobbet var sista gången jag fick se honom. När jag kom hem var han bara borta. Jag besökte hans kors, det var mörkt ute. Det var jätte jobbigt. Men det jag vet nu är att hans lidande är över. Hans onda smärta är borta. Det som är kvar och alltid kommer finnas kvar är den stora saknaden.

Ha det bra i himmelen min käre och bäste vän, Ludde. 


LINSER

Idag har jag hämtat mina linser. Det är mina provlinser kan man säga. Dom ska jag ha och prova hur det känns och så tills nästa gång jag ska till optiken. Idag har det iallafall gått bra med dom. Förutom att det var svårare att få ur dom. Men det gick till slut ;)

Ne nu ska jag sova. Ska jobba 7-15 i morgon.

Godnatt på er!

21 OKTOBER

Idag har jag jobbat. Sen har jag haft stressigt ganska mycket idag. Så när thomas åkte och tränade åkte jag upp till Johanna och tog en långprommis i mörkret. Det var skönt att rensa luften liksom :)

Jo, visst ja. Glömt att säga att jag har varit till optiken och gjort en undersökning och provat satt i och ur linser. Fast inte idag. I morgon ska jag hämta linser som jag ska ha och prova i ett tag, så får jag se hur det går sen :) Men berättar mer sen när jag har dom.

Godnatt och kram på er!

B-LAGET VANN 4-3

Hallå mina vänner!
Idag tittade jag när thomas spelade match. Dom hade hemma match, dom mötte Valbo. Och thomas lag vann med 4-3 så ett stort grattis till er!

Kram

VINST MOT RÄTTVIK 12-5

Idag åkte vi till Rättvik och spelade macth :) Vi låg under med 3-1 i början, sen när matchen var slut vann vi med 12-5. Grattis till oss Åmots IF =D

Godnatt på er, kram kram!

GRATTIS ÄLSKLING 19 ÅR

Snart ska jag åka på kalas till Thomas. Det är nämligen hans 19 årsdag idag!

Grattis Thomas Johansson, jag älskar dig!

KÖRKORT!

Nu har jag klarat körkortet! Så måste säga Grattis till mig själv nu hihi :) Det firade vi med tårta med familjen, farmor och morfar :) Så klart hämtade jag Farmor.



Ha en bra kväll, karm!

MAJA & FINDUS GLAD

Nu har mamma och jag varit till Valbo och övningskört. Vi köpte kattsand, kattmat och leksaker. Kattsanden har jag köpt förut så den vet jag att fungerar. Kattmaten har jag aldrig köpt förut. Det var någon speciell sort som var riktigt dyr så jag hoppas dom gillar den. Maja ser ut som att gilla den iallafall ;) Men dom får äta slut på det dom har först. Leksakerna började dom leka med på en gång. Ni ser ju bilen där findus inte kan låta bli bollarna. haha.

       
Sand                                Mat                       Leksaker

Kram!

STÄDDAG

Idag har jag storstädat, det tog väldigt lång tid. men nu har jag och missarna fint :) Hoppas det håller sig fint nu. Fast mina små bråkstakar är ju ganska duktiga på att stöka till hihi. Får väl bli städning igen snart om dom rör till ;) Här kommer lite bilder på städningen iallafall :P

     

  

Jag hittade min vintermössa i garderoben idag. Den fick jag av Sandvikengänget när jag fyllde 18 :) Visst är den fin? hihi



Kram på er!


TRÄNAT

Nu ikväll har jag tränat. Känner mig trött nu ska ni veta. Och faktist lite tung i huvudet, men det vet jag inte vad det beror på. I helgen är det match, och jag kan tyvärr inte vara med. På grund av att jag jobbar 07.00-20.00 lördag och söndag. Så min helg kommer jag tillbringa på jobbet.



Nu ska jag väl försöka sova lite, ska upp i skaplig tid i morgon bitti ska väl försöka städa rummet så det blir fint. Måste städas ganska ofta nu när man har missarna :)

Godnatt och sov så gott, kram kram!

SÖTNOSAR

Det gick bra att övningsköra idag. När jag kom hem åt jag och johanna smörgås och pratade. När johanna åkte, gick jag och tittade på mina små bäbisar Findus och Maja. Så här låg dom. Dom sov tills jag fick fram kameran :P Findus på sängen och maja i tvättkorgen. Haha



Ha en trvlig kväll, Kram!


GOD MORGON

God morgon!
Nu är kl 08:15. Jag har ätit frukost och satt på mig kläder, mysbyxor, linne, kofta och sjal. Nu har Johanna kommit hit. Hon ska följa med mig till Sandviken. Nu sitter hon och myser med mins bråkstakar, maja och Findus ;) Nu måste jag titta om thomas har tagit någon frukost :P

Ha en trevlig dag, kram

SVAR, TV, SOVA

Jag fick kommentar av towe http://towehambergs.blogg.se idag.
___
Towe
om 5 OKTOBER:
Det är lätt värt pengarna att använda linser, i och för sig betalar mamma men ändå :) Mycket skönare, speciellt på vintern, då slipper man all jävla imma :b haha

Svar: Jag förstår verkligen att det är skönt på vintern, jag hatar imman som jämt sätter sig på glaset. Det största skälet till att jag vill ha linser är att ha det när jag spelar innebandy (eller träna på annat sätt), eftersom jag spelar utan glasögon då. Vill inte ha glasögonen på då för dom är bara i vägen. Dels så blir det den där dumma imman så man inte ser någon ting. Fast om det nu blir så att jag skaffar linser så kommer jag nog använda det mer än bara då jag spelar :P haha
___
Jag hann tyvärr inte gå till optiken idag. Men jag var dit förr och pratade och då sa dom att månadslinser skulle fungera bra på mig och dagslinser skulle inte fungera på mina ögon. Men ska försöka att hinna med att gå dit i morgon.

Alldeles nyss tittade jag och Thomas på Svenska hollywood fruar haha. Jag vet inte vad jag ska säga om dom. Ibland måste man bara skratta bara för att man inte förstår hur dom tänker.



Ne nu hörrni ska jag försöka sova, trots att jag inte är trött. Men måste, ska upp tidigt i morgon, eller ja ganska tidigt. Jag ska till Sandviken och övningsköra med Johan på trafikskolan. Då måste jag vara pigg.

Godnatt, kram kram!

5 OKTOBER

Nu sitter jag i Thomas säng och tittar på tv. Thomas jobbar och jag väntar på att han ska komma hem. Maja och Findus är också här. Maja ligger i buren och sover medans Findus ligger i sängen och sover. Om jag skulle ha valt skulle jag också valt sängen :P

Klokan 15 slutar mamma jobba och då kommer hon och hämtar mig, maja, findus och Thomas om han hunnit hem. Jag och mamma ska troligen övningsköra idag. Thomas kanske följer med om han vill :)

Idag om jag hinner så ska jag nog till optiken och prata linser. Har viljat haft det jättelänge men har inte tagit mig tid att gå dit. Tråkigt att det kostar så mycket pengar. Ne nu ska jag busa med Findus och maja :)

Ha en bra dag, Kram


ÖVNINGSKÖR

Hejsan!
Nu ska mamma och jag ut och övningsköra en sväng. Efter det ska jag titta på Thomas match :)

Kram!


GODNATT

Nu ska Annelie och Thomas sova :) Hörs kanske i morgon.

En stor godnattkram på er!


NY DESIGN

Nu har jag ändrat designen på bloggen som ni ser. Fick den största hjälpen av Thomas. Jag sa hur man skulle göra fast jag inte ens visste och han bara gjorde det. Fick ett svar av Nina när jag frågade henne och Thomas fattade direkt och bara gjorde. Han kan ju allt, fattar inte hur. Hur kan han ha fått den gåvan? Duktig teoretisk, praktisk, allt :) Det är bra både för hans del och min ;)

Tack för hjälpen Thomas, och Nina som nu är i Turkiet. Nina! Hoppas du har jätteroligt där borta :)



Ha en bra kväll, Kram!

1 OKTOBER 2009

Idag blev jag tvungen att jobba. jag slutade kl 15. Nu sitter jag och inte gör något speciellt. Ska nog träna ikväll. Kunde tyvärr inte det i tisdags. Sen ikväll vet jag inte om jag ska till darlig och sova, isåfall måste jag ta med mina missar. Ibland känns det lite bökigt men det går. I morgon kommer jag jobba från 14.30 till 21.30 om ni vill veta det ;). Nu kanske jag ska ringa darling och höra hur det blir ikväll!



Ha det gott, kram!

RSS 2.0