SYSKONKÄRLEK

Hejsan!
Igår kväll ringde jobbet och undrade om jag kunde jobba idag 08.30 till 15.00. Jag tackade ja, så idag har jag jobbat. Det gick bra som vanligt. När jag slutade hämtade jag thomas och sedan åkte vi hem till mig. Vi umgicks som vanligt och mamma lagade mat som vi åt. Jag packade väskan för jag skulle ju träna och sen sova hos honom.

Thomas åkte hem tidigare till sig för att hjälpa sin pappa. Jag åkte ju till träningen först eller jag hämtade tessan först och hon åkte med mig till träningen. Träningen var riktigt rolig. Kändes som om att det gick ganska bra. På onsdag är det träningsmatch på kuxa kommer förhoppningsvis bli roligt :)

Innan jag åkte till träningen så började mamma prata med mig om Findus.
Hon sa: Vi borde skaffa en kompis till honom sen så han har nån att leka med. Ska vi inte ta med oss en till av johannas kattungar.
Jag svarade: Jo men isåfall Findus syster.
Så jag ringde upp Johanna och pratade med henne om det var någon som skulle köpa henne. Och det var det inte. Så idag bestämdes det att findus syster ska också flytta hem till mig. Men henne ska mamma ha mest ansvar över fast hon kommer få bo inne hos mig först. Kommer bli roligt att syskonen kommer att hålla ihop.


Syskonkärlek

Nu är jag hemma hos thomas iallafall. Är lite trött efter träningen. ska jobba kväll i morgon så får väl gå och sova snart. Thomas ska ju upp tidigt som vanligt, han börjar 03.30 att jobba. Så ska väl inte störa han så mycket heller.

God kväll på er, Kram


LÄNGTAR

Idag målade jag och thomas klart stugan med den röda färgen. Den vita färgen får vi ta en annan gång.

När vi kom hem till mig åt vi lite mat. Efter en stund åkte vi till Johanna för att titta lite på min Findus. Han har blivit så duktig att han har gått på lådan och ätit några gryn i skålen. Om det fortsätter att gå så här bra så kanske han kommer få flytta hem till mig tidigare än planerat. Ca 28 september. Längtar så mycket. Han växer och han växer, så sööt <3

Jag har filmat dom också men vet inte hur jag får ut som på bloggen. Ni kan ju skriva en kommentar och säga hur jag ska göra :) Men här kommer iallafall en bild.


Findus och hans syster på lådan

När vi skulle åka hem till mig så startade inte bilen på en gång men efter en stund så. När vi väl kom hem så åt vi lite mat innan pappa skulle skjutsa Thomas till träningen. När dom skulle åka så startade inte bilen igen, den här gången var det värre dom kom inte ens iväg, så jag fick skjutsa thomas på mopeden, men det gick ju också bra :) Jag undrar hur pappa kommer till jobbet i morgon. Jag hoppas det ordnar sig med bilen för om inte, så kan ju jag inte övningsköra.

Ha det bra hörri, kram!


STÄDA, MÅLA, FILM

Idag började jag min dag att äta frukost med min underbara Thomas. Sen när han åkte och skulle hjälpa sin pappa började jag storstäda i mitt rum. Det såg ut som, ja, jag vet inte vad. Det såg hur hemskt ut som helst. Men nu ser det rent och snyggt ut. Allt är på sin plats. Förutom en liten ändring. Har tyvärr inga bilder hur det blev men är ju inte helt omöjligt att skaffa. Så får väl se om det duker upp någon bild i morgon ;)

Efter jag hade städat kom ju såklart Thomas tillbaka och vi åkte till vår stuga och målade. Vi har en sida kvar att måla på stugan men den tänkte vi ta i morgon förmiddag så att den blir klar. 

När vi åkte tillbaka hem till mig köpte vi mat från atalanta. Och vi hyrde en film på ICA (En shopaholics bekännelse). Vi har precis tittat klart och den var faktist bra. Jag tycker den är värd att se.


En shopaholics bekännelse

Sen har jag inget mer att berätta om idag. Jag ska inte göra så mycket speciellt nu ikväll heller utan bara ta det lugnt, kanske småfixa lite ;)

Ha det så bra, kram!

 


JAG KÖPTE

Idag har jag varit ledig. Väldigt skönt har det varit. I morse skulle mamma på möte på sitt jobb, hon skulle sammåka med en jobbarkompis för pappa hade bilen. Men sen ringer hon och säger att bilen inte startar. Så då skjutsade jag mamma på mopeden. Haha det var riktigt kul. Hon ville inte köra själv för det var så längesen. haha det var roligt att höra hennes ord då. Men vi kom iallafall fram och hon hann i tid.

Idag efter Thomas hade jobbat och pappa också hade jobbat klart åkte jag och thomas till valbo. Vi lånade bilen. Det blev inga köp för thomas. Men det blev det för mig.
Jag köpte:
* Linne     *Leggins   *Tröja     *Kattorn (en sak som katten kan klättra på och klösa på)

Här kommer bilder på det:


Blå tröja

              
Linne                         Leggins                       Kattorn (kattsak)

Nu ska jag försöka sova är så trött och dessutom ska jag jobba i morgon eftermidddag. Thomas sover redan eftersom han börjar 4.00 inatt, så jag ska inte störa han så mycket mer nu.

Godnatt, kram!

ÅBO

Nu har vi varit till Åbo, vi kom hem på tisdag kväll. Vi har haft en rolig resa :) Jag ska försöka krortfatta vad vi gjorde.

När vi klev på båten skyndade vi oss till vår hytt, vi bytte om till andra kläder sen gick vi till middagsbuffén. Kan säga att det var riktigt god mat. Sen efter det gick vi till taxfree'n och köpte lite gosaker. hehe.

Sen satt vi oss på hytte en stund, sen gick vi och tittade lite på karioke, fast det var tyvärr inte många som sjöng. Mest finnar som sjöng finska låtar som lät samma hela tiden. Dom var duktia på att sjunga men tyvärr gillade jag inte låtarna. Efter det gick vi och dansade lite. Var ett liveband på båten som var jättebra.

Efter en stund gick vi till hytten, alldeles bredvid vår hytt träffade vi på vår granne. Carro bjöd in honom till oss. Vi pratade och hade det trevligt. Sen gick vi upp på discot. Carro och Jonas med 4 o'n dansade mycket, det ena ledde till det andra ;) Klockan 4.00 finsk tid gick jag och thomas tillbaka till hytten. Klockan 6.00 kom Carro tillbaka. Haha. Hon hade inte sovit och frukosten var ca 7-8.00 finsk tid. Jag och thomas hade ju sovit en stund och efter frukosten vilade Carro medans jag och thomas gick ut på deck och tittade. Sen har det väl hänt mer saker med det blev en lite sammanfattning iallafall :)

Här kommer det lite bilder under resan :)


Jag och Älskling på dansgolvet


Carro uppe vid discot


Carro och jag


Min finaste. Älskar dig Thomas.


carro dansar och sjunger på dansgolvet.


Grannen Jonas med 4 o'n och Carro


Haha ja här är dom igen ;)


Carro när hon kom hem


Jag och Carro på ett blåsigt deck.

Tack för en trevlig resa! Kram

ÅBO NÄSTA

Nu har jag vaknat och jag har ätit frukost. Om ett tag ska jag åka med Stina till Arbetsförmedlingen som jag sa igår. Sen beger jag mig till gävle. Och därefer till stockholm och sedan Åbo.  Jag hann skriva nån rad innan jag åker. Men det tar inte så lång stund innan jag är tillbaka. Kommer ju hem sent i morgon kväll ;)

Ha det bra nu! Kram

TIRED

Nu är klockan 22.03. Jag slutade jobba kl 21.00 och nu har jag precis hunnit klart att packa. Jag ska ju till Åbo i morgon som jag har sagt :) Men först i morgon ska jag till Arbetsförmedlingen med Stina. Jag är ju arbetslös nu ;) Sen efer det ska vi försöka hinna fika. Klockan 13.30 går tåget till gävle. Vi kommer åka buss från gävle till stockholm, sen blir det kryssning till Åbo.
Kommer nog bilder sen! Vi får se om jag hinner skriva i morgon innan jag åker.

Nu ska jag väl duscha och sen ska jag sova. Känner mig ganska trött eftersom jag har jobbat både lördag och söndag 8.00-21.00.

Kram på er, Godnatt!

LYCKAD

Hallå!
I morse när jag vaknade var jag trött. Men var ju tvungen att gå upp pågrund av att jag skulle ju jobba. sista dagen för städningen idag. Det känns så sönt.

Mitt på dagen tog jag med mig Johanna och åkte  till Sandviken för att ha körlektion. (Hon väntade medans). Det kändes bra. Är lite småsaker som jag ska tänka på bara. Min körskölelärare tyckte att jag kunde boka snart, jag ska ringa själv till vägverket =) Så jag ringer nog nästa vecka. Det blir säkert jättelång väntetid. Men det är skönt att veta att han tyckte jag var redo. Så vi får väl se då när jag skriver om den dagen;)

Nu har jag packat lite inför måndagen. Då jag åker med thomas och Carro till Åbo. Jag hinner tyvärr inte packa i helgen eftersom jag ska jobba både lördag och söndag. Kl 08.00-21.00. Men jag hinner ju lägga i det som hänger på tork nu.

Nej, jag vet inte om jag har nått mer att skriva. Känns som en lyckad dag :)

FINDUS VÄXER

Hejsan!
Nyss var jag hos johanna och hälsade på min Findus. Han har växt ganska mycket faktist. Han är lite över 3 veckor. Idag tränade han att gå på golvet. Och det visade sig att han var jättesnabb :)

Igår köpte jag en kattbur, en kattlåda och lite leksaker som Findus ska ha när han flyttar hem till mig :) Här kommer lite bilder som jag knäppte idag.


Findus


Findus och hans syster tävlar.


Och där brottas dom :)


Där är syskon och halvsyskon.


Min prins


TREVLIGT

Idag fick jag åka i regnet till jobbet. Usch vad jag blev blöt, både dit och hem. Klockan 12.15 skulle jag träffa Towe och såklart att det regnade då med. Tyvärr så har jag ju inte körkort än, men så fort jag skaffar det så får jag slippa åkandet på moppe ;)

Men iallafall, jag och towe tog en fika på trillin vi pratade och hade det trevligt. Efter ca 2 timmar åkte vi hem till henne och hade det lika trevligt där. Towe flyttar till Hudik på torsdag. Det var skönt att vi hann ses lite innan utifall det tar ett tag tills nästa gång.


Jag och Towe

Tack för en trevlig dag =)


BILDER: INFLYTTNINGSFEST, ELIN MICKE


Micke och Elin. Deras present från mig och thomas.


Micke, Thomas och Martin!


Johanna och Sanne!


=D



Johanna och Carro


Jag och Sandra


Cia och Lina

                   
Jag och Carro                   Jag och Elin                        Micke                        Elin

BILD MARINFESTIVALEN



haha lång va?!

INFLYTTNNGSFEST, MICKE ELIN

God morgon!
Igår var vi till Micke och Elin på inflyttningsfest. Deras lägenhet var jättefin. Dom hade målat och gjort i årdning jättemycket. När vi kom fick vi en god välkomstdrink som jag tror var gjord av hallon. Vi dansade bugg till lämpliga bugglåtar. Jag tycker om att dansa bugg med thomas för att han är så duktig på det :) Men sen blev det så klart annan musik också än buggmusik :P

Jag är ju inte hemma nu så jag kan tyvärr inte lägga upp några bilder ifrån igår. Men när jag kommer hem och får tid, då kan jag lägga upp bilder :)

Men nu ska jag väl snart äta frukost. Jag och thomas ska gå och titta om carro har vaknat. Hon jobbar ju natt stackarn.


:)

Ja, om en liten stund går bussen mot sandviken. Jag och Thomas ska tillbringa helgen hos Carro:) Men lite aktiviteter ;) Ne nu så måste jag titta så jag har allt jag ska ha med mig nedpackat.


Carro

Ha en bra helg alla!

IGÅR OCH IDAG

Hejsan! Nu ska jag berätta lite om igår och idag :)

Igår:
Jobbade jag först med städningen, sen åkte jag till kaplangården och  jobbade där. Det skulle vara brandövning och sånt så jag skulle hoppa in och jobba medans dom andra var på brandövning. Men det blev så att jag också hamnade på brandövningen. Brandövningen gick till som så att vi fick låtsar om att det var på riktigt. Hur lång tid det skulle ta och så. Så kom brandmän osv. Brandövningen var riktigt lärdomsfull. Så jag är glad att jag hamnade där :P

Vid 19.00 tränade jag innebandy, det var jätte roligt eftersom det var så längesen jag tränade känndes det som. Precis innan jag skulle gå in till träningen gick mina glasögon sönder. det var mindre roligt.

Efter träningen åkte jag och thomas och hälsade på min Findus (kattunge). Han är så söt. Titta på förra inläggen så ser ni bilder där. Kommer fler bilder så småning om.

Idag:
Cyklade jag först till jobbet 6 km. Sen jobbade jag ju så klart. Sen gick jag till optiken och fick mina glasögon lagade. Då träffade jag på johanna. Och hon skulle inte göra något speciellt idag. Så jag sa eftersom jag ska till sandviken på riskettan. Så kan du ju hänga på om du inte har nått annat för dig. Så hon följde med till sandviken. Medans jag var på riskettan så åkte johanna till gävle. Vi träffades sedan vid rese centrum när jag var klar.

Sen när vi var tillbaka i ockelbo så cyklade jag hem igen. 6 km. Så idag har jag cyklat 1,2 mil sammanlagt. Johanna åkte moppe i min takt. Usch vad jobbigt det var. Försökte ju cykla så fort jag kunde :P

Ne nu hörrni, nu ska jag sova. Jag ska ju jobba i morgon med. Godnatt!

"FINDUS"

Idag var jag och Thomas till Johanna och tittade på hennes kattbäbisar, för att se hur söta dom är :) Och jag blev ju såklart kär i en. Den var jätte söt. Så nu har det blivit bestämt, den flyttar hem till mig om ca 10 veckor. Vi tror det är en pojke, men inte helt säker för det har inte hunnit utvecklas så mycket än. Om det är en pojke så har jag bestämmt att den ska heta findus :)  Jag ska träna med den så att den fungerar med Ludde. Och det kommer att fungera. 

Här kommer lite bilder.  Kommer troligtvis flera sen.


Kattbäbisar


"Findus"


"Findus" rygg


"Findus" med en till söting

RESAN BOKAD

Halloj!

Idag började jag min dag att jobba på mitt städ jobb. Började 07:00 och slutade kl 10:00. Så det varade u inte så länge. Men jag brukar ju jobba på kaplangården också men jag var ledig därifrån idag.

Så efter Thomas hade slutat på sitt jobb och gjort sig i ordning så kom han och hämtade mig. Vi åkte till Sandviken och hämtade upp Carro. Vi åkte till Gävle för att boka biljetter till vår resa. Jag, Thomas och Carro ska åka till Åbo den 24 Augusti, det kommer bli så roligt. Skönt att komma iväg lite.

Trots att Carro ska till Australien så blir det en liten semester för henne innan hon åker iväg. Ni kan ju följa hennes resa genom att gå in på resdagboken ock söka på Caroline Agren. Efter vår resa till Gävle följde vi med Carro hem en stund. Hennes mamma bjöd oss på tacos. Hennes mamma är verkligen jättetrevlig.



Carro

När vi var tvugna att åka hem tog vi en sväng in på Enen, där vi träffade Sandra. Hon var jätteduktig i kassan :) Hon skulle egentligen också följa med till Åbo men hon kunde tyvärr inte för hon har ju börjat i skolan då. Men det blir väl fler gånger får vi hoppas.  
Ne nu är jag hemma och ska sova. Ska försöka ha lite sovmorgon i morgon om jag kan. Godnatt!

VAD TYCKS?

Nu har jag kommit hem från jobbet. Känner mig lite trött nu. Så jag ska väl snart gå till sängs. Men var tvungen att titta på min blogg för johanna skulle hjälpa mig med att ändra designen. Och hon har hunnit göra det nu. Tack så mycket Johanna, var jätte snällt av dig. Men det hinner säkert bli fler ändringar sen när det är dags för något annat ;) Hoppas du hjälper då med :P


Johanna 

Ne nu ska jag gå och prata med min älskling. Har inte träffat honom sen 5 i morse. Så nu ska han få många pussar :) 

Snart ska jag sova för jag ska jobba i morgon med. Jag ska cykla till mitt första jobb som börjar kl 07:00. Det tar ju ca 30 minuter så jag måste gå upp lite tidigare. Jag cyklade ju en gång förra veckan. Det var skönare på morgonen än på eftermiddagen. Eftersom det blev så varmt då. Men hoppas verkligen att det blir fint väder i morgon med, så jag slipper bli blöt på min cykeltur ;)

Godnatt, sov gott!

3 AUGUSTI 2009

Idag har vi fått solen över Ockelbo. Jag hoppas verkligen att den stannar kvar ett tag, För det tycker jag att vi behöver.

Nu har jag varit på mina städjobb för idag. Ska åka och jobba på kaplansgården vid 14.30 till 20.00. Jag ska bara ta det lugnt till dess :)

Ha en trevlig dag i sommarvärmen nu!

ÄNDRING AV DESIGN PÅ G

Glömde att säga i förra inlägget: Att johanna satt och hjälpte mig idag att komma på hur jag ska göra om min blogg  design. Jag hoppas vi kom fram till nått bra. Ni får titta lite då och då om ni är nyfkna. För så småning om har jag ändrat lite granna ;)


ALTAN BYGGE

Idag har pappa och Älsklings Thomas byggt altan på våran stuga. Det blev jätte fint. Det tog två halva dagar. Om dom hade hållt på hela dagen i går hade den varit klar. Men det gjorde väl inget om man fortsatte idag?

Thomas mamma och mormor kom och hälsade på och hade fika med sig. Så det blev en lten fkastund i mellan bygget :) Om jag ska erkänna så hamrade faktist jag också i några spikar. Tro det eller ej, det finns faktist bevs på det ;) Johanna kom upp och knäppte lite bilder men tyvärr har jag inte hunnit fått dom än. Men jag kan lägga ut dom sen när jag får dom :) Jag lägger i stället upp en annan bild på stugan så ni får se hur den ser ut. Men det ser mycket finare ut där nu.



Nu har vi nyss ätit Tacogratäng. Jag ska sova hos thomas inatt och vi ska snart åka hem till honom. Jag sitter och väntar och väntar på att han ska ha tittat klart på tv:n. Men men väntan tar aldrig slut känner jag. Hoppas filmen han tittar på är klar snart. Det blir ju så sent när man kommer hem till honom. När man kommer dit hinner man inte göra nått fören man ska sova. Man måste ju gå och sova i skaplig tid nu för tiden eftersom man har jobb att tänka på. Ne nu ska jag kika om filmen är klar.
Ha en bra kväll!

TREVLIGT

I går kom brorsan och några av hans vänner hem till oss. Håkan, johan L och Martin. Dom spelade vollyboll och badade. Sen när det började mörkna ute och bli lite kyligare kom dom in och började dricka lite av  varje. Det var ganska underhållande faktist ;) Martin ringde till Carro i sandviken. Haha dom känner varandra inte ens. Men samtalet verkade lyckad ;) Senare på kvällen fick thomas vara shaffis. Han kom hem sent.  Men men så är det.






Men iallfall idag är den ända lediga dagen den här veckan. Hade tänkt att städa lite men blev inte riktigt så. Plockade bara lite :P. Thomas är med pappa i stugan och bygger altan. Hoppas det blir bra. Ne nu kom Johanna så nu ska jag vara lite social. Kanske skriver senare. 

Hörs! 


RSS 2.0