HELGEN ÄR HÄR

De senaste dagarna har jag varit ganska stressad och orolig. Detta pga att på lördag är det dags att springa tunnel run och det är så att efter min träning i måndags så fick jag ont i halsen. Så jag har inte kunnat träna något. Jag tog en promenad igår för att känna hur det gick. Jag har varit orolig över att kanske inte kunna delta i loppet. Men jag är på bättrings vägen och hoppas det fortsätter så. Så att jag kan vara med på loppet jag sett fram emot :) 

Ikväll efter jobbet tar jag tåget mot Stockholm. Det kommer bli jätte mysigt!


Katterna ska naturligtvis inte vara ensam under helgen utan dom får bo hos darlings föräldrar tills vi är hemma igen :)  


/A. 

ÖVERKROPPEN

Överkroppen har fått kämpa lite idag på gymmet. Men det är alltid härligt! Nu ligger jag nedbäddad i sängen och kroppen ska få vila lite innan det är dags att kliva upp igen. :) 


Godnatt /A.

SPINNING IGEN

Igår var det dags igen att sätta sig på spinningcykeln :) Känns som första gången att det var super kul! Så fortsätter ge det en chans :)

I morse blev det lite annorlunda. I vanliga fall blir det ju morgon promenad men i morse blev det en härlig löprunda. En planka på 2 min sen när jag kom in :) Detta pga att träning hinns inte med ikväll. Ska titta på bandy.  Men skönt sätt att kicka igång denna dag iallafall. 

/A. 

DAGENS

Dagens träning blev morgon promenad och ett besök på gymmet ikväll. Efter 10 km löpning blev det 15 min jobb för magen. Är så sjukt varmt inne vid gymmet så det blir mest tungt pga det. Men känner mig nöjd efter dagens pass :) 


Nu ska jag sova och ladda inför promenad, jobb och spinning i morgon! :) Godnatt! /A. 

VILA

En promenad blev det idag men annars har det varit vila från träningen. Skönt för kroppen att vila ibland. Att lägga till vila har hjälpt mig att få bättre resultat. Det beror troligen på att kroppen hinner återhämta sig. När den gjort det är den oftast redo och stark för att köra ett pass igen :) 

Efter jobb och sedan firande hemma hos mina föräldrar är vi nu hemma och har mys med tända ljus :) 


/A. 

NIKE

Nike jackan var på i morse och den ska på imorgonbitti också på morgon promenaden! :) /A. 


BJÖRN BORG

Är vintern på gång nu? Mycket snö föll när jag åkte hem från jobbet. Det blev till och med vitt på vägen. Endast bilspåren syndes. Men när jag  närmade mig lilla byn så hade det inte kommit någon snö alls. Men vem vet blir kanske vinter här med snart ;) 

Idag var det iallafall överkroppens tur att få jobba lite. Så himla roligt för idag kunde jag öka vikt på många stationer. Gjorde även ett rekord i antal armhävningar på tå :) Det blir alltid roligare då man upptäcker att man har bättrat sig :) Efter en drygt timme var det dags att packa ihop Björn Borg väskan igen och bege mig hemåt. 


Natti natti! /A. 

DEN KÄNSLAN

Har ni känt den känslan som uppstår då du åker till gymmet och bestämt dig för exakt vad du ska köra och upptäcker att det du tänkt göra är upptaget? Den känslan fick jag idag. Jag blev sugen på att åka till gymmet och köra milen på band. Åkte dit och var jätte taggad. Men när jag kom dit var alla löpband upptagna och även alla crosstrainer. Några maskiner och även motioncyklar var lediga. Så fick planera om dagens träning. Men det blev bra ändå :)

Började att cykla och kom till 6 km då ett band blev ledigt. Så då blev det bandet och kände då att 7 km kommer bli bra. När mätarn står på 7 km stoppar  jag, andas och hitta energi. Sen som nedvarvning fortsatte jag med bandet i 3 km men med ett lägre tempo såklart då det var nedvarvning :) 


/A. 

PIGG OCH GLAD

Vad spelar det för roll om man är ledig lika skönt att kliva upp och ta sin morgon promenad. 6.20 i morse gav jag mig ut på en promenad och i lurarna hade jag Nina. Har sagt det förr, så roligt att man kan umgås så när möjligheten inte finns att umgås på annat vis när avståndet är så långt. Pigg och glad blir man iallafall att komma ut. :) 

Träningsvärken är på plats i fram och baksida lår från igår. Träningsvärk i rumpa också. Men klart det ska kännas när man tränat. Speciellt känns det ju eftersom jag är så ovan vid denna träningsform. Har inte riktigt bestämt mig hur det blir med löpningen idag. Men det visar sig :) 


Ha en bra dag! /A. 

JAG GER DET EN CHANS

Hej på er! 
Idag har jag provat något som jag bara gjort en gång tidigare och dessutom för ca 10 år sen. Det är spinning jag pratar om. Gick dit ganska ovetande hur ett sådant pass går till. Fick hjälp och lite tips innan vi började. När vi var redo att börja känner jag ganska snabbt att det är jobbigt. Men det är ju det som gör att det är så himla roligt! Att klara mer än vad man tror och att få kämpa. Hela grejen med spinning verkar verkligen grymt kul! Så jag tänker ge spinningen en chans och skrev även upp mig på ett pass nästa vecka :) 

Nu ligger jag i sängen och känner redan hur träningsvärken börjar växa fram. Så får väl se hur fram och baksida lår mår i morgon. Jag gissar på massa träningsverk. ;) 


Nu är det dags att släcka lampan och säga godnatt för min del! /A. 

DAGS IGEN

Hejsan! En månad sen sist jag skrev! Tänkte att kanske var dags att skriva några rader igen. Det har inte hänt något jätte spännande sen sist. Det har varit födelsedagar, mycket jobb och en massa träning. Har ju försökt att lägga till lite mer styrka nu och + löpningen såklart. 
Idag söndag blev det en härlig milrunda utomhus. Så himla underbart då solen är framme. Får passa på att ta mina längre rundor ute då jag är ledig :) 


Ha det bra så länge! /A. 

RSS 2.0