GRADER

Igår morse blev det en morgon promenad i -22 grader. Det bet lite i kinderna men mysigt var det. På kvällen blev det gymmet och där blev det löpbandet i 2 km som uppvärmning sen överkropp i 35 minuter. 

I morse blev det också promenad men idag var det inte alls lika kallt. Bara -2 grader. 


/A. 

SÖNDAG

Träningsdejt med Saana idag. 10 km på band. Det var egentligen meningen att vi skulle springa ute men eftersom det kommit så mycket snö så fick det bli bandet. 50.27minuter blev det. 2sekunder långsammare än mitt tidigare rekord på band. Jätteroligt! 

Vid 15.30 kom Saana och Johan med barnen och vi bjöd på tacos. Jätte mysigt:) men nu har grabbarna åkte på träning. Saana och barnen åkte hem. Så nu är det bara jag och missarna som är hemma och myser. Med tända ljus och tv:n är på:) 


/A. 

LÖRDAG

En lördag med jobb, bandy och 60 års firande är nu över och det är dags för att sova :) 

Godnatt! /A. 

NU ÄR DET 2015

Jul och nyår är över och redan är vi inne i 2015 :) jul firades med familj. Med mycket mat och trevligt. Juldagen fick jag besök av Nina och vi gav oss ut i -17 grader på en 1,5 mil runda. En bra början inför halvmarathon i september. 
Nyår firade vi ej på hemmaplan utan det firades i en stuga i Sälen med fina vänner :) vi var där nästan en vecka. Vi åkte skidor och hade det massa skoj. 
Nu är vi inne i 2015 och tillbaka till rutinerna. Det var skönt och komma iväg lite men det var skönt att komma hem igen också :) 

Det var lite kort om vad som hänt sen sist :) 



/A. 

RSS 2.0