DET ÄR INTE OFTA

Det är inte ofta jag hoppar över träning för träningsvärk. Men jag har haft jätte ont i magmusklerna. Så ont så att det till och med hugger till så det blir svårt att andas. Börjar nästan fundera om jag har sträckt mig. Har haft träningsvärk många gånger tidigare men inte alls så som nu då det gör ont bara att stå rakt. Men iallafall så hoppade jag över träningen på grund av värken så hoppas  jag att det har släppt lite till i morgon. Men det brukar ju kunna bli värre till andra dagen. Vi får se :)

Nu blir det att krypa ned i sängen. Godnatt! /A. 

ANNAT GYM

Jag stannade kvar i Sandviken och träffade Linda-Marie efter jobbet. Vi gjorde ett besök på gymmet där hon brukar träna. 

Vi började med att värma upp i 10 minuter på Löpbandet. Sen var det dags för överkropp. Det blev armar, bröst, axlar. Vi körde även lite mage :) Som avslut tog vi Löpbandet igen, i 1 km. Och såklart stretch innan vi lämnade gymmet. 
Jättebra jobbat grymma du! 

Nu har jag varit hemma en stund och har landat i soffan. Men blir väl snart att förflytta mig till sköna sängen! ;) 

Bild från soffan :) 

/A. 

DET BLEV BEN MAGE OCH INTERVALLER

Igår var jag ledig från jobbet. Jag hade en del att göra. Efter ett ärende på byn så åkte jag till gymmet och där körde jag ben och mage. 

Började med 1 km på bandet som uppvärmning. Sen blev det massa ben övningar och även magövningar. Där efter körde jag intervaller på bandet. Körde 1 minut i taget. Var lite osäker på vilken hastighet jag skulle börja på. Men bästemde mig för att börja på 14 km/h. Sen kände jag att jag kunde fortare så hade på 15.5km/h på de sista. Den allra sista intervallen ökade jag tills den minuten var klar. Avslutade med mycket stretch. 

Åkte sedan hem och fixade och åt lunch mm. Kl 16 gick jag och mötte Towe som kom och hälsa på. Vi pratade massor sen åkte vi till Ica innan jag skjutsade hem henne :) Tack för igår gumman! 

Efter det åkte jag och darling och visade gamla lägenheten. Den blev omtyckt. Hemma igen blev det middag och ta det lugnt. 

Jag har en sån träningsvärk i benen idag ! 

/A. 

LAMPOR

Har lovat min fina vän Nina att lägga ut bild på mina fönsterlampor som jag har i vardagsrummet.

Dom är från indiska och jag älskar dom!!



Bilderna är från samma fönster. Men jag har lika lampa i andra fönstret också :) 

/A.  

LÄNGTAR TILL STIGARNA I SKOGEN

Löpbandet fick jobba 54.56 minuter idag. Det är den tid jag hamnade på idag då jag körde milen. Är nöjd så länge jag ligger under 55strecket på bandet ;) 

Tyvärr är det väldigt psykiskt att springa på band tycker jag. Jag menar då man börjar känna att det börjar bli lite tyngre. Då tittar jag alltid vad klockan står på och börjar alltid tänka på hur långt det är kvar. Och då brukar det kännas ännu mer jobbigt. Att anstränga sig att tänka på något annat brukar hjälpa, ett tips :) 

Har faktiskt ett till tips! När jag har ca 1 km kvar av milen så kollar jag på klockan och räknar ut lite snabbt hur många minuter det är kvar. De få minutrarna orkar jag hålla i tänker jag! Så för att inte stressa för mycket på "höja nivå knappen" så räknar jag i huvudet varje minut och samtidigt tittar jag rakt fram och höjer nivån då jag vet och känner att jag klarar. Det är en grej som fungerar för mig. :) 

Längtar tills då det börjar bli vår och man kan börja springa i skogen på stigar. Då det börjar vara ljust ute längre.  Åh underbart! :) Men får vänta några månader till innan den önskan går i uppfyllelse ;) 




Hoppas att eran start på veckan har varit bra! /A. 

SÅ BLEV SÖNDAG

Idag kom Elvis familj hit kl 11. Jag och Saana åkte till gymmet medans dom andra stannade kvar här hemma. 

På gymmet blev det 5 km löpning. Vila sen ca 1 minut. Sen körde jag 1 km löpning. Vilade ca 1 minut igen, där efter blev det 1 km gång i högt tempo. Jätte skönt måste jag säga!!

Handlade hem lite lunch som vi sedan lagade och åt tillsammans. Mysigt!! 

Bild från igår på darling och Elvis <3

/A. 

TREVLIG LÖRDAG

Har varit hos Darlings föräldrar idag. jag tog promenad dit. Vi fikande, pratade tittade på tavlor mm. Vi fick med oss hem en pedistal, ett koskin och massa böcker.

Nu är Elvis (mitt brorsbarn) här hos oss. Vi har spelat spel, läst böcker, ätit tacos och nu sitter vi framför Bamse med godisskålen och myser :) 


Står på Koskinet medans vi spelar! :) 


Mys i soffan :)

/A. 

FREDAG KVÄLL

Ingen träning idag har det varit. Kroppen känner att det varit skönt med vila.

 Vi åkte till mina föräldrar ikväll och även min bror och hans familj var där. Så vi hade det jätte mysigt! Vi kom hem nyss och ska nog gå och sova nu. Men ville bara slänga in några rader här först :) 

Godnatt på er! Hoppas eran helg blir toppen! /A. 

DAGS ATT VILA

Sen i söndags (promenad på lördagen) har jag tränat varje dag så nu känner kroppen för lite vila. Så i morgon blir det ingen träning. 

Ikväll blev det bara löpning och gång på gymmet. 5 km löpning och 1 km gång i högt tempo. Stretch innan jag åkte hem blev det. 

Det är så viktigt med stretch men ändå kan det hända att man struntar i det. Ingen bra idé ;) 


Nu tänker jag säga godnatt och krypa ned i sängen. För nu är jag trött och förhoppningsvis är jag mycket piggare i morgon då jag ska åka till jobbet efter x timmars sömn :) 

Godnatt! /A. 

DÅ VAR DET DAGS IGEN

Då var det dags för mage och rygg igen!  Körde 4 km på band sen blev det massa mage/rygg. Och som sist så körde jag maskiner och på mattan. 

Började med maskinerna och använde mig av tre stycken. sen blev det olika övningar på mattan. Avslutade med 3x1 minut "härliga" plankan! 


Hemma blev det dusch och middag i magen. Slängde mig i sängen nu och tänkte göra ett försök och titta på paradise hotell på datorn. Får väl se om jag kan hålla mig vaken ;) 

Godnatt på er iallafall! /A. 


NYA LÖPARSKOR

Igår fick jag hem löpskor som jag beställt. Det var två par lika adididas men olika färger. Tänkte ha ett par på gymmet och ett par ute. 

Så provade dom på gymmet idag. Och dom var bra. Bättre pronationsstöd än dom jag haft på gymmet. Men tror inte att det är lika bra dämpning i dom som dom jag brukar ha utomhus. 

Men nu har jag iallafall skor jag kan byta med så mina bästa par skor får vila efter de längre rundorna. Tänker mest på uteskorna. 

De skor jag tänkte ha inne nu har jag väl tänkt att använda mest vid löpning. De som jag har haft får gå bra vid kort löpning och styrketräning. :) 




Ikväll blev det iallafall löpning 5 km och gång i 1 km. Sen var jag tvungen att springa på Ica innan jag åkte hem ;) 

Hoppas ni haft en bra dag! /A. 

MAGE/RYGG

Bestämde träff med Kristina på gymmet ikväll. Eftersom jag körde milen igår så tänkte jag att jag kör lite andra delar av kroppen idag. Men det blev ändå att börja med bandet. Blev 3 km så jag fick upp värmen ordentligt. Resten av passet fick mage och rygg jobba. Tog hjälp av maskiner och mattan. Blev mycket övningar på mattan!


Nu är jag hemma och har landat i soffan. Ska nog snart förflytta mig till sovrummet. Natti! /A. 

VINTERLAND

Det har varit väldigt fint ute idag! Kallt men mycket fint! 

Jag och darling tog en promenad till min bror med familj. Vi umgicks och hade det jättetrevligt. När grabbarna skulle åka och träna så tog jag en promenad hem över. 

Det var mörkt och kallt men fortfarande väldigt fint och skönt ute. 

Det har slutat snöa och jag hoppas det förblir så. Vi har fått ett jättefint vinterland nu och det kan få vara så här ett tag till men jag tycker att det inte behöver komma mer snö. 

(Börjar faktiskt sakna de varma ljusa löprundorna utomhus lite grann.) 




/A.


PROMENAD FRAM OCH TILLBAKA

Tog en promenad till gymmet som uppvärmning. Är ca 1,5 km. Väl på gymmet körde jag milen. Det var tungt idag men tog mig i mål. Inte den bästa tiden men huvudsaken att jag inte gav upp. 

Efter passet blev det samma promenad hem men den här gången för att varva ned ;) 




Hoppas ni får en bra söndag! /A. 

NATTI

Det var jobb för mig på dagen i dag sen blev det en promenad på 3 km ikväll med darling. Jättemysigt. Till middag idag lyxade vi till det och köpte sushi. Jättegott!! 

Men nu blir det att sova. Natti! /A. 

FRUKTSALLAD OCH HALLONSORBET

Snabbt inlägg innan jag somnar. Jag och darling lyxade till med lite fruktsallad och en klick hallon sorbet ikväll! Super gott!! Kommer sova gott inatt :) 


Godnatt! /A. 


SPENATSOPPAN

Åt den jättegoda spenatsoppan som darling gjorde igår nu till lunch. Med ägg i också. Gott!! :) 


/A.


ANNAT PASS

Blev ett lite annat pass en vanligt idag. Började med 3 km löpning. Efter det blev det styrka (överkropp). Som avslut blev det 1 km gång i högt tempo. 

Vi har ätit jättegod spenatsoppa ikväll som darling har gjort! Den blir det nog fler gånger av. Tycker iallafall jag :) 


Godnatt på er! /A. 

MER MOTIVERAD

Det har blivit mycket 5 km löpning. Har blivit dåligt med millöpning sen ett tag tillbaka. Jag blev ju sjuk, sen jul, nyår och flytt i samma vända så det blev att prioritera det. 

Men idag provade jag på milen och hade inget mål alls på tiden idag. Men det gick mycket bättre än vad jag trodde! Sprang på 54.57 minuter. Efter ett ganska långt uppehåll från milen så är jag nöjd. Nu så kan/ska det bara bli bättre! :) Nu mer motiverad!! 


Kram på er! /A. 

LEDIG DAG

Haft ledig dag idag. Körde gymmet på fm. Blev löpning och gång. När jag kom hem slängde jag i mig lite lunch sen satte jag mig en stund och väntade på Johanna som skulle komma. När hon var här så har vi pratat massor och tittat lite på tv. Jätte trevligt! Tack för idag tjejen! 


Nu blir det umgås med darling resten av kvällen! /A.

SÖNDAG

Idag blev det en promenad. Det snöade och blåste samtidigt så det blev lite kallt. Sen har jag plockat upp ur kartonger och även städat. Men nu får det räcka för idag. Har tänt lite ljus nu och landat i soffan. Snart kommer nog darling hem också från träningen :) 




Kram! /A. 

SNÖ

Vaknade i morse och såg att det var snö ute. Det är väldigt mysigt att det var snö. Men det känns som om att snön kom lite för sent. Hade ju helst velat ha snön vid jul. Men nu har vi fått lite och hoppas att det blir lite ljusare nu. För det behöver vi! 


Hoppas ni får en mysig fredag kväll! /A. 

MOTIONSBANDET

Motionsbandet fick jobba ikväll! Började med 4 km löpning, gång i 1 km sen blev det 1 km löpning som avslut. :) 


Nu behöver benen sova lite så då säger jag väl godnatt :) /A. 

TRÄFF

Bestämde träff med Kristina idag. Vi körde ett pass på gymmet. För mig blev det först 5 km löpning, sen 0,5 km gång och efter det lite löpning igen och det blev 1 km. Sen avslutade passet med magövning på mattan. 


Tack för ikväll bruden! :) /A. 


HEM MED ETT LEENDE

Det blev ett efterlängtat pass på gymmet ikväll. Körde 5 km löpning först och det kändes bättre än vad jag trodde. Sen blev det 1 km gång. Till sist körde jag lite mage :) Åkte hem med ett leende! :)

Det är så tråkigt att träningen har hamnat på sidan under jul och flytten. Jag inte hunnit ge träningen den tid jag velat. Men förhoppningsvis blir det mer nu :) 

Godnatt fina ni!! /A. 

IDAG

Har varit i den gamla lägenheten nästan hela dagen idag. Så var ganska trött när vi kom hem. Vi gjorde lite mat sen har vi tagit det lite lugnt. 

Jag och Findus lämnade tv rummet och tog med oss datan till sängen i stället . :)  Darling kommer nog snart och gör oss sällskap ;) 

Godnatt på er! /A. 

SÖNDAG

Det blev en kort löprunda när jag klev upp i morse. Sen slängde jag i mig en macka och hoppade in i duschen. 

Vid 11 tiden fick vi besök av Carro och Sandra. Jätte roligt att dom hann komma och hälsa på i nya lägenheten innan dom åker tillbaka till Halmstad. Vi åt lunch ihop och pratade massa. 

Ca 16.20 åkte jag till Sandviken och träffade Pernilla, Linda och Sara. Kika på film, hockey och hade massa mys. 

Men nu är jag hemma igen efter en dimmig resa hem. Var väldigt svårt att köra när man inte såg så långt framför bilen pga att det var så vitt av dimman. Men skönt att vara hemma nu :) 


Hoppas ni haft en trevlig söndag! /A. 

BÖRJAR FÅ I ORDNING

Nu har vi kommit in ganska bra i nya lägenheten. Igår strök vi gardiner som vi sedan satt upp. 

Idag efter jobbet var mina föräldrar och darlings mamma här. Dom hade hjälpt darling idag då jag var på jobbet. Pappa hjälpte oss att sätta upp spegel, tavlor och klocka. 

Efter dom åkt hem har vi ätit och kika på film (den tredje vågen). Nu blir det väl lite fix igen :) 





Hoppas ni får en mysig lördag kväll! /A. 

SÅ FIRADES NYÅR

Nyårsafton firades i Gävle med fina vänner. Darling och Micke lagade tre rätters åt oss alla. Och måste säga att allt var super gott! 

Förrätt
Toast Skagen 

Huvudrätt
Hängmörad biff, sötpotatis, cognacsås och lite grönt. 


Efterrätt
Champagne pannacotta med chokladganache och hallon. 



Vi hade trevligt hela kvällen. Vid tolvslaget skålade vi och gav oss ut och såg på raketer och fina lyktor som många släppte upp i luften. 



Tack för ett jättetrevligt nyårsfirande! /A.

FÖRSTA JANUARI

Då var första dagen på 2014 avklarad. Vaknade upp i Gävle eftersom det blev nyårsfirande där. Vi skjutsade hem Cia och Daniel innan vi själv åkte hem. När vi kom fram till byn så hämtade vi katterna som fått sovit hos svärföräldrarna några nätter pga flytten och för att vi var borta igår. Sen bytte jag bara om till träningskläder och tog en promenad till gymmet och träffade några fina brudar där. Det blev även en promenad hem sen. Efter det har vi tagit det lugnt och bara småfixat lite. 

Nu blir det att sova för i morgon är det jobb som gäller igen efter några dagars ledighet :) 


Kan skriva om nyårsfirandet senare. Tänkte klämma in det i detta inlägg men såg nu att klockan är mycket. Godnatt på er, så hörs vi! /A. 

SÅ HÄR VAR 2013

Sista inlägget för i år blir lite som hänt 2013 :) 

Januari
Jag köpte mina Nike skor till gymmet! 

Februari
Hälsade på Nina då hon flyttade till Stockholm. 

Mars
Såg senaste Johan Falk filmen på bio. Kodnamn Lisa är super bra! :)


April
Firade sista april i stugan med darling :)

Maj
Det blev 2 lopp. Halvmarathon och vårruset :) 



Juni
Det blev en kryssning med ett härligt gäng. 
Sara och min darling tog examen. 



Juli
Klippte ny frisyr. Och jag blev faster igen ! :)



Augusti
Mycket träning! 

September
Då var det dags för tjejmilen med snyggbrudarna :)

Oktober
Första bandymatchen Saik-Västerås.

November
Köpte alla Johan Falk filmerna. 
Vi var även på bröllop. 



December 
Jul. Och vi har flyttat! Och idag är det nyårsafton. 

Tack till er alla hoppas vi hörs och ses 2014 också :) Gott nytt år! 
/A. 


RSS 2.0