INTE LÅNGT KVAR

Mycket jobb nu fram till julafton. Men vet ni? Det är inte långt kvar nu till dopparedan ;) Är så mysigt med jul! Synd bara att vi inte får en vit jul. Men det kommer vara super mysigt ändå med hela familjen! :) 

Idag är det fredag och i vanlig ordning brukar jag inte träna på fredagar. Men idag blev det ett litet pass på gymmet efter jobbet. 5 km löpning och 0,5km gång i rask takt. 

När jag lämnade gymmet skyndade jag mig till Ica. När jag kom hem hade darling inte kommit hem. Jag har duschat, bakat och fixat en massa. Nu tar jag och gör kväller för alla sysslor och slänger mig i soffan bredvid min darling för nu har han kommit hem! 


Hoppas ni får en trevlig fredag kväll, kram! /A. 

UTE

Kl 06.30 drog jag mig ut på en 4 km löprunda. Det var mörkt och marken blänkte som glitter. Såg ut att vara mer halt än vad det var. Så det gick bra :) Skönt att jag kunde ta en runda på morgonen. Kanske blir mer sånna om jag är pigg då jag vaknar :) 


Hoppas ni får en bra onsdag! /A. 

MITT ÖGA

Blev mycket julgodis i söndags och det gick hem :) 

Igår (måndag) vaknade jag med jätte ont i ett öga. Hade sovit med linserna en natt för mycket. Var alldeles röd och var jobbit att vara i för starkt ljus en längre stund. Även att köra bil var jobbigt. Så det blev tyvärr att hoppa över träningen igår. 

Idag är jag lite bättre i ögat. Men det är fortfarande irriterat, rött och gör lite ont. Åkte till gymmet ikväll med Saana och det gick bra. Som det känns nu kommer jag nog vara ännubättre i ögat i morgon :) På gymmet blev det 5 km löpning på bandet och 1km gång. Som avslut lite stretch :) 

Lite knäck från helgen! 

Godnatt! /A. 

SÖNDAGS TRÄNING

Det fick bli lite söndagsträning idag. 5 km löpning på band, 1 km gång på band, 12 min mage och rygg :) Härligt! 


Snart ska jag åka och baka julgodis med brudarna :) Ha en bra söndag! /A. 

NACKDEL OCH FÖRDEL

Det var meningen att jag skulle jobba igår men hade turen att vara ledig. Då fick jag lite tid att packa som jag gjorde stort sett hela dagen. Vi flyttar in den 1 januari i den nya lägenheten. Men det lät som om vi kanske får börja flytta in någon dag före ändå :) Löngtar! 

Det finns både fördelar och nackdelar med att flytta. Fördelar är att man går ju genom allt och kan kasta det man inte vill ha kvar. En nackdel är att det blir så rörigt och många kartonger som står i vägen ;) 

Får se om jag hinner packa något idag. Ska iväg och träffa några fina brudar och baka lite julgodis, mys! :)


Kram /A. 


TACK

När jag kom hem efter jobbet så kom mina föräldrar med en fin korg med julblomster :) Tack bästa mamma och pappa, den är jättefin! <3



/A. 

TISDAG

Började lite senare idag på jobbet. Så åt lunch hemma. Men innan jag åkte till jobbet åkte jag till dollar store och köpte klädvårdsrullar. Det måste man ha då man har djur som hårar ;) 

Efter jobbet åkte jag till gymmet direkt. Löpning och rodd blev det. Kände av lite från löpningen igår så blev inte den bästa tiden idag. Men gick ändå ganska bra. Avslutade med mycket stretch innan jag åkte hem. 

Nu är musikhjälpen igång på tv:n efter att dusch är avklarad och maten är i magen. 


Hoppas ni haft en bra dag! Kram!/ A. 

SNART TILLBAKA

Tränade ju med Saana igår och det kändes mycket bättre än i veckan, så börjar komma tillbaka nu. :) 

Åkte till gymmet idag igen. Var ensam under hela tiden jag var där. Kände mig pigg så försökte mig på milen. Började lugnt eftersom jag inte visste hur mycket jag skulle orka. Men kunde öka lite då och då. Kändes bra hela tiden. Det var vid 7:e km jag började känna att det tog i mot lite.  Men det släppte och jag kunde börja öka igen. Sista kilometern började det ta i mot igen. Tror att det mesta är psykiskt. Så ökade mer och kunde hålla högt tempo tills mätarn stod på 10km. :) Tiden närmar sig där jag var innan jag blev sjuk och det känns jättebra :) 




När jag kom hem åt vi lite mat tillsammans. Och nu efter dusch så har vi landat en stund i soffan innan det blir att sova :) Godnatt! /A. 

FÖRSÖKA KOMMA IGÅNG

Jag skrev ju förut att jag ville prova träna nu efter jag varit sjuk. Och det har jag gjort. Men det har varit jättetufft. Första träningspasset gick bra. Men de andra har jag varit helt slut. Men nu har jag vilat från träningen i två dagar och ska snart åka till gymmet med Saana. Får hoppas att det känns bättre idag :) 



Ha det så bra så länge! /A. 



HELGEN OCH BÖRJAN PÅ VECKAN

I lördags var vi på bröllopsmiddag/ fest som gick i rocktema. Det var jättetrevligt! Det var middag, fika, olika lekar, mycket musik, paket öppning och ett MYCKET VACKERT BRUDPAR! :) Roligt att träffa många både folk som man kände igen och även folk man aldrig träffat. Jätte roligt! 
MÅNGA LYCKÖNSKNINGAR TILL ER BÅDA! 




Sen blev det ju första advent i söndags och då blev det jobb för mig. Jobbade mellan 12.00- 17.00. Sen var det jobb igår (måndag), en vanlig 8 timmars arbetsdag. Men idag har jag en ledig dag, men tankarna snurrar i huvet om vad av alla sysslor jag ska göra först. Så  satte mig ned och började med ett blogginlägg eftersom det inte blivit dagligen. Så får vi se vad som väntar där nest.
Jag skulle vilja prova träna lite, har inte tränat på en vecka nu eftersom jag inte varit helt kry. Men kanske det blir en liten provjoggingrunda senare för att känna efter hur jag orkar, får se. 


Solen lyser idag så hoppas alla får en härlig tisdag! Kram /A.


RSS 2.0