PLUGG

Plugga teori, plugga teori, plugga teori, plugga teori, plugga teori!
Tråkigt!


BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Nu har mina små bäbisar sovit hemma vid thomas för första gången. Det har gått jättebra. Så klart har dom varit lite mammsjuk men så är det väl alltid när man är borta ;) Men jag har ju varit här med dom. Thomas och hans mamma har också gosat med dom jättemycket så dom har fått bra med kärlek.



Just nu sover Maja och Findus på thomas mage. Thomas sover också eftersom han har jobbat och började ca 4 i morse. Men ville bara säga att natten har gått bra. Vi ska åka hem om ca en timme.

Ha det bra, kram!

MINA BÄBISAR



Kram!

PLUGGA PLUGGA

Idag har jag pluggat mycket. Ska fortsätta att plugga snart. Nina kom och hälsade på idag och hjälpte mig mycket, tack tack gumman :)



Kram Annelie!

SKA BLI FASTER ANNELIE

Nu har min bror och hans sambo gått ut med att dom ska bli föräldrar. Så därför kan jag skriva det här nu. Jag ska bli Faster:) Ska bli spännande. Det är första gången. Jag hoppas att allt kommer gå bra :)



Kram!

NU HAR KATTBÄBISARNA KOMMIT!

Igår flyttade mina kattbäbisar hem till mig:) Maja och Findus. Det har gått jättebra. Det märks att dom trivs. Dom leker och har jätteroligt och sen blir dom lite trötta och då somnar dom. Dom äter när dom är hunglig osv.

Igår när jag satt vid datan och pluggade teori så hoppade bårda upp i mitt knä. Dom började kurra hur söta som hellst :)

Nu på morgonen lekte dom jätte mycket. Dom sprang fram och tillbaka med små bollar. Sen efter en stund lade dom sig vid mig och vi sov ca 2 timmar tillsammans. Sen så har dom lekt mera och sovit mera=)

Ha en trevlig dag, Kram!


NY INNEBANDYKLUBBA

Idag har jag jobbat. Det gick oväntat bra med foten. Men nu känner jag att den börjar bli ömm och stel. Efter jag hade jobbat följde jag med Thomas till Sandviken för att hjälpa till att starta hans farmors bil. Batteriet var tomt. Thomas granne var också med.

När vi var klar så stannade jag och thomas lite för att vi skulle handla lite till hans mamma. Då passade vi på att gå in på intersport också. Jag har viljat ha en ny innebandyklubba länge. Men har alltid avböjt för att köpa en. Men idag kom en bra personal och hjälpte mig. Han kunde prata om varje klubba. Mitt krav på klubba var att det skulle vara en Fat Pipe. Eftersom jag har haft det hela tiden så vill jag fortsätta att ha det.

Jag har tittat på en klubba som är jättesnygg. Men förut när jag var in där sa en kille att den var lite för hård för tjejer och därför ville jag inte köpa den då. Men han som hjälpte mig idag pratade massor av bra saker om den. Och han tyckte verkligen att jag skulle prova. Han sa att den är lite annorlunda att spela med och det kan ta någon träning att vänja sig. Men han trodde helt säkert att den skulle gå bra att använda för mig. Jag lyssnade på hans råd och hans åsikter så det blev ett köp, den snygga vita klubban med guld text :)

Jag lallade lite med boll när jag kom hem. Jag trivdes med den. Men jag måste ju prova på planen för det är ju där man känner mest :) Jag får se om min fot mår bra i morgon om inte så får jag åka till träningen och bara titta på och testa skjuta lite.  

Godnatt och kram på er!


VINST FÖR OSS, MOT ALBA 4-2

Först tänkte jag börja med att säga att jag var och gratta Thomas kusinbarn igår som fyllde 7 år. Grattis grattis :)

Idag har vi haft träningsmatch mot Alba. Hemma. Efter halva förtsa perioden gjorde jag illa foten. Märtha hjälpte mig att linda och så. Sen var jag på fötter igen. Efter en stund blev jag tvungen att be Märtha att linda om foten, kände att bandaget blev spändare och spändare. Men det gick bra att springa men när jag satte mig ned gjorde foten mer ont.

Men iallafall så blev resultatet på matchen 4-2 till oss :) Grattis till oss. Jag tyckte vi gjorde ett bra jobb. Vi var 9 utespelare medans Alba hade 17 st utespelare.



Ne nu ska jag avrunda lite, jag ska försöka vila foten lite. Gör mer ont nu när jag inte har något stöd på den. Ska sätta på mig lindan jag hade förr när jag skadade foten.

Ha en tyevlig kväll, kram!

PATRIK SWAYZE R.I.P

Patrik Swayze, vet väl dom flesta vem var? Iallafall till utseendet. Han är mest känd för sina roller i succerna Dirty dancing och Ghost. Han har nu avlidit på grund av canser, 57 år var åldern. En riktig bra skådespelare och en hejare på att dansa. Dirty dancing har väl alla sätt? så himla bra film. Nobody puts baby in the corner, sa Patrik i slutet av filmen innan dom började dansa. Åh hur bra som hellst.

Det blev ju en till film av dirty dancing, dirty dancing 2. Det är andra karaktärer inte lika bra som första. Fast det är bra att Patrik hann vara med att spela med i den filmen också. Han var den enda från första filmen som var med. Men tråkigt att han var med på så få ställen i filmen. I första filmen var det ju han och baby som det handlade om. Jag tycker filmerna skilde sig lite från varandra. 

Första filmen var så klart bäst! 

 



Nu ska jag försöka sova. Godnatt, Kram!

LYCKA TILL CARRO

Glömde säga i förra inlägget att nu har Carro åkt. Hon sitter säkert fortfarande på planet påväg till Australien. Eftersom Australien ligger ungefär på andra sidan jordklotet tar det väldigt lång tid att åka dit. Jag hoppas att hon kommer ha det toppen roligt där borta. Borta i 8-9 månader, en lång tid. Vi kommer sakna dig Carro!

Ni som är intresserade av vad Carro kommer göra i Australien så kan ni följa henne via resdagboken. Jag har henne som länk på mina länkar. Det står söt caroline. Tryck där då kommer ni till henne. http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=3&userId=265170 Ni kan även trycka på länken jag lade ut nu.


Gammal bild på henne

Lycka till Carro, Kram!


NY KAMERA M.M

Hejsan!
Nu var det längesen jag skrev. Fy skäms ;) Ne, men jag har haft mycket att göra, jobbat, pluggat till körkorten m.m. Det är väl det jag gjort mesta dels av tiden. Jag har handlat lite. Jag har köpt ett par svarta stövlar. Bara vanliga. Har tyvärr ingen bild på dom.

Sen idag har jag handlat lite. Eftersom min kamera har varit konstig jättelänge. Ibland lägger den bara av och ibland försvinner till och med bilderna. Detta har jag tröttnat på. Därför har jag varit i valbo och tittat på kameror idag. Och jag hittade faktist en:)

Det blev en CASO EX-Z1. Den finns i många färger. Den är enkel att använda. Det finns youtube capture läge. Det är 10,1 megapixel och 3x zoom. Man kan ändra till svartvitt och andra färger på bilderna. Den är liten och behändig. Det finns så mycket bra med den så jag kan inte skriva upp allt. Mitt krav på kameran var att den skulle vara smal och man ska kunna knäppa svartvita bilder. Dom kraven fanns ju. Kamerorna i de billigare prisklasserna kunde man inte byta färg via knäppningen och dom var tjockare. Därför blev det en lite dyrare variant. Men jag är jättenöjd.



Till kameran köpte jag ett minneskort på 4 så jag får plats med många bilder. Tror jag får plats med över 600. Jag köpte även en kameraväska så att inte kameran går sönder.

Jag har även köpt en blårutig tjocktröja. Den är jätteskön. Speciellt nu när vi närmar oss lite kyligare tider. När jag kom hem idag så hade jag fått ett lönebesked. Så där fick jag tillbaka pengarna jag förlorat idag ;)



Hörs snart igen, Kram!




FINDUS OCH MAJA

Hejsan!

Idag åkte jag och Thomas till Johanna för att titta på mina kattbäbisarna, Findus och Maja. Vi provade lite med att gå i koppel. Det gick bra. Jag längtar jättemycket tills dom flyttar hem till mig. Det kommer bli jätte mysigt.

Jag knäppte bilder i dag när dom lärde sig att gå i koppel men jag har lite otur för min kamera funkar bara när den vill. Rätta ordet för det är knäpp. Nu när jag skulle föra över bilderna till thomas dator får jag inte igång kameran. Och jag måste trycka på den för att det ska gå att föra över. Men det kommer ju bilder på dom sen :P

Efter vi hade varit hos johanna så åkte vi hem till mig, jag packade ned lite kläder i en påse. Vi beställde sedan mat vid Atalanta. Thomas tog pizza och jag kebabrulle. det var jätte gott. Vi åkte hem till Thomas och åt vår mat sedan tittade vi på ensam mamma söker med hans syster och mamma. Men nu sitter ja i hans rum, jag ska snart sova. Jag börjar jobba kl 07.00 så måste vara riktigt pigg i morgon när jag vaknar.

Godnatt sov gott, kram!

CARRO FLYTTAR TILL AUSTRALIEN PARTY

Igår kväll var vi ju hos Carro, på carro flyttar till Australien-party. Det var jättetrevligt. Jag sa ju att det skulle knäppas en hel del bilder. Just därför så ska ni få se bilder som knäpptes under kvällen. Men först ska jag väl berätta lite.

När jag och thomas kom så var vi lite sena. Men fast vi var sena så var vi först. Det var lite roligt. Under kvällen så dansade jag bugg och det är ju så himla roligt. Skulle jätte gärna vilja börja på buggkurs med Thomas men han vill inte. Han är riktigt duktig på bugg. Carro bjöd mig lite på ett Australianskt vin. Det var faktist gott. Vi gjorde inte bara det utan massa saker. Kan tyvärr inte berätta om allt eftersom det var så mycket vi gjorde. Det skulle bli ett hur långt inlägg som hellst då.

Ne, åter till bilderna. Första bilden jag lägger ut är på paketet Carro fick av mig och thomas. På paketet är ju ett kort och som ram har vi satt på några karaktärer från Mcleod's döttrar. Det är tack vare det programmet Carro åker. Därför tyckte vi att det passade :) Här kommer bilderna.


Det som var i paketet



Thomas, jag och carro


Sanne, sandra och Matilda



Johanna och Jag


Thomas och jimi


Elin och Micke


Daniel och Cia



Carro


Carro och sebastian


Hejdåkram, carro och jimi. Uppmärksamma sanne i bakgrunden.


Sandra och Sanne



Sandra och jag



Några av flickorna

Tack för en jätte trevlig kväll Carro! Kram



MEDANS JAG VÄNTAR

Snart kommer förhoppningsvis Thomas och hämtar mig. Vi ska åka till carro och ska vara där ca 20.00. Jag är klar nu så nu är det bara för han att komma ;) Carro ska flytta till Australien och kommer vara borta väldigt länge, nästan ett helt år. Kommer sakna henne. Ni kan ju gå in på länken Caroline söt på mina länkar. När ni trycker där kommer ni automatiskt in till hennes resdagbok. Där kan ni följa henne vad hon gör i Australien.

Det kommer säkert knäppas massa bilder under kvällen så kommer nog upp några här sen. Nu ska jag fortsätta att vänta på älsklingen.


Jag

Ha en underbar kväll, kram


GRATTIS *2

Igår kväll åkte jag och thomas till johanna för att fira hennes födelsedag på riktigt. Vi fikade ochhade det trevligt med många glada miner. johanna är dock lite dålig förlorare på buzz ;) http://Johannawwestling.blogg.se.



Tack för en trevlig kväll Johanna! Kram


BILDER JOHANNAS RUM

Jag sa ju förr att jag hade hjälpt JOhanna med att städa hennes rum. Här kommer några bilder på detta. Kan ni tänka er att det låg 2 decemeters höjd med kläder över hela golvet? Man såg ej golvet.

                   

kRAM!


STÄDNING

Idag har jag varit i städtagen. Jag städade mina garderober och min byrå med kläder. Jag vikte och lade in allt på sin plats. Såklart slängde jag det som jag inte ville ha kvar. Jag blev nöjd med resultaten.

          
Garderob                    Garderob                Byrå

Jag har även varit hem till Johanna och firat hennes födelsedag som även kommer fortsätta i morgon. Jag hjälpte henne med att storstäda hennes rum. Men mer om det skriver jag om i morgon och då får ni även se bilder. Nu måste jag gå och sova för jag ska ju upp tidigt i morgon.

Godnatt, Kram!

GRATTIS JOHANNA 19 ÅR

Vad är det för en dag? Det är en vanlig dag. Nej, det är ingen vanlig dag för det är johannas födelsedag hurra hurra hurra. Grattis, nu är du 19 år. Hoppas du får en toppen födelsedag! Massa kramar!

Detta meddelande skickade jag till Johanna 00.10.



Nu är Johanna redan 19 år. Jag tycker det inte alls var länge sen vi var 9 år. Tiden går så fort att man knappt hinner tänka. Men tiden kan vara underbar när man vill det. Idag är det iallafall en underbar dag, så då får man försöka tänka på att tiden inte spelar någon roll.

Jag hoppas att du får en jätteroligt födelsedag med många presenter. Åter igen ett stort Grattis på din födelsedag:)

Kram


LUDDE & INNEBANDY

Idag tog jag och ludde en liten promenad och när det var dags för oss att vända så kom så klart grannens hund lös. Den gick mot Ludde och förmodligen ville den bara leka. Men ludde är rädd för andra hundar så att han blir så osäker när dom kommer för nära. Jag försökte iallafall dra bort ludde med den andra hunden följde bara efer. Till slut så sa ludde ifrån lite och då stannade den andra hunden till och bara stod kvar och tittade när vi gick iväg.

Men jag blev riktigt överraskad över hur ludde reagerade. Han och den andra hunden nuddade varandras nosar utan att ludde blev arg och det är ganska ovanligt. Han skällde en gång och det var då han sa ifrån, den andra hunden kom för nära bakom Ludde och då blev han så osäker. Men jag klarade mig ur situatien alldelses själv.


Ludde

Ja, så hade jag ju träningsmatch nu ikväll. Vi mötte Aston. Vi spelade nu med effektiv tid (tror jag det heter), det menas att varje gång domaren blåser i pipan så stannar klockan. Förr var det ju bara de 3 sista minutrarna i sista perioden. Men nu är det så hela matchen. Så det tog längre tid än vanligt. Men det gick ju ganska bra när vi tog snabba byten. Resultatet blev väl inte riktigt som vi ville men nästa gång får resultatet bli bättre :)



Det var väl allt som jag hade på hjärtat nu. Ha det så bra nu alla och godnatt på er som ska sova.

Kram


THE MONTE

Jag har funderat mycket på att köpa en ny handväska. Eftersom min börjar palla ur. Den blir trasigare och trasigare. Visst har jag andra väskor men ingen jag vill ha nu.

Så jag bestämde mig för att köpa en idag. Så jag gick in på chic och tittade vad dom hade för väskor. Det fanns ju självklart många. Men såg en som jag tyckte var bra. Märket är The monte och det är en äkta skinn väska. Det fanns bra plats i den och det fanns olika fack man lägger olika saker i. Så det är lättare att hitta sina saker fortare. Väskan var väl inte direkt billig men jag tänkte att om jag lägger ut lite extra för en väska så kanske den är mer hållbar också. Så det fick bli denna för mig.


THE MONTE

Have a nice day, kram


RSS 2.0