GOD MORGON

Benen fick jobba igår på gymmet och även lite mage. Började med uppvärmning på motionscykeln. Sen massa ben. Sen 2 km jogg på löpbandet innan det var dags för mage :) 


Idag har jag börjat med promenad. Ikväll kommer det bli löpning men osäker på vilken sträcka det kommer bli, men det visar sig! :) 

Hoppas ni får en bra dag! /A. 

IGÅR

Löpning stod på schemat igår och då blev det milen. Det gick så bra och det kändes som att jag skulle nå ett rekord. Men när jag kom till 7 km så tog jag vätska och ett djupt andetag i en nedförsbacke. Så blev jag yr och kände mig ganska tung i kroppen. Men jag fortsatte men kunde inte trycka på. Kände mig lite konstig. Egentligen borde jag kanske ha stannat men envis som man är så fortsatte jag. Tog mig runt milen sen blev det 0,5km nedvarvning. När jag kom in kände jag mig yr igen. Men blev bra efter en stund. 

Själv tror jag att det beror på att jag hade för lite energi i kroppen. Brukar alltid ta någon lite lätt att äta innan en längre löprunda tex frukt eller en bar. Men blev inget sånt igår. Så var lite hungrig också när jag gav mig ut. 

Blev lite besviken eftersom de första 7km gick så himla bra. Men tiden blev ändå 55.43 så får väl vara nöjd att det blev under 56 iallafall trots jag förlorade mycket tid de 3 sista km. 


Men idag är en ny dag och jag har hunnit ta en promenad. Ska snart åka mot jobbet :) 


Ha en bra dag! /A. 

GOD MORGON

Midsommar är över och en ny vecka är igång. Jag hade en jätte trevlig midsommar den firades med familj och vänner. :) 



Igår måndag var det ju jobb igen och efter jobbet blev det ett besök vid gymmet. På gymmet fick överkroppen och mage jobba. Körde även intervaller, 16,1 km/h med 1% lutning 1min x 7, 1 min vila mellan varje.  :) 

Nu har även tisdagen dragit igång och har hunnit ta morgon promenad och fixat här hemma. Ska snart bege mig till jobbet! 

Hoppas ni alla får en bra dag! /A. 

INTE SÅ VARIERAT

Den här veckan har det inte blivit så varierad träning utan mest löpning. Men det är för att hinna med de löppass jag kommer missa i helgen och även i morgon. Så idag blev det en runda från stugan och hem. Det blev 7,7 km. Måste säga att det var riktigt tungt idag. Mycket backar! Men tror det mesta berodde på att kroppen inte hunnit återhämta sig från gårdagens mil. Men så är det! Kan ju inte gå bra jämt ;) 


Nu är klockan för mycket igen och det innebär godnatt för mig! Kram! /A. 

SEN SIST

Tränat, varit i Gävle, fixat i stugan och jobbat sen sist :) det var i helgen jag var i Gävle. Sara hade dragit ihop ett härligt gäng som träffades på en äng och spelade brännboll. Jättekul! Senare på kvällen fortsatte vi ha roligt hemma hos henne. 
Fina Sara:) 

Sen har veckan hittills bestått av jobb, stugan och träning. Idag blev det en milrunda. 55.02 min blev tiden idag. Vilket betyder ännu närmare mina bättre tider! Så roligt!! 

Snart är det midsommar! Godnatt, på er! /A. 

IGÅR

Igår var det promenad, jobb och löpning på schemat. Löpningen blev en "kortis" 5 km. Kände att det var ett tag sen jag körde 5 nu. Så var sugen på det. Men det känns som om det alltid går bättre när jag kör milen. Håller väl ett jämnare tempo då ;) 

Promenad igår morse.

På väg till jobbet igår. 

/A.  

BEN

Benen har fått jobba. Det blev fokus ben på gymmet idag. Började cykla som uppvärmning. Sen blev det ju massa övningar både med och utan maskiner. Det blev även lite mage och rygg. Sen körde jag 2 km jogg på band för att få upp pulsen lite mer. Avslutade med lite mer mage innan det var dags för stretch :) 


/A. 

JAG NÄRMAR MIG

Nu är jag trött men skönt trött efter denna tisdag. Började dagen med en morgon promenad innan frukost. Sen har det som vanligt varit jobb idag. 

När jag kom hem tog jag en milrunda och denna runda tar jag inte så ofta men visste att den är längre än milen. Men bestämde mig för att stanna på en mil och ha promenad som nedvarvning sista biten hem. Underlaget är bara asfalt så hoppas benhinnorna mår bra i morgon. Är mer van att springa lite varierat på asfalt, grus och stig på rundorna. 

Det kändes bra idag och det resulterade i en bättre tid än sist. Vilket betyder att jag är närmare mina bästa tider! :) Tiden idag efter 10 km löpning blev 55.14 min.

På morgon promenad. 

Nedvarvning efter löprundan. 

Nu säger jag godnatt! /A. 

SLUT PÅ HELGEN, NY VECKA IGEN

Helgen är över och en ny vecka har börjat. Det som har hänt under helgen är lite av varje. Ledig i fredags, köpte växter till stugan då och det blev sushi till lunch :) på lördagen var det jobb för mig. Efter jobbet blev det att plantera växterna vid stugan. 

Igår (söndag) fick jag besök av min fina vän Nina! Vi pratade massa och knäpp som vi är ger vi oss ut på en milrunda i den otroliga värmen ;) vi tog oss runt. svettiga och glada var vi när vi nådde mål :) sen nedvarvning sista biten hem. När vi var hemma igen blev det dusch. Sen lagade vi god lunch tillsammans och fortsatte att prata massor :) Tack för igår min vän!
På kvällen blev det grillat hos bror och hans familj :)

Idag har det varit jobb och gym på schemat. Vid gymmet var det fokus på överkropp, mage och rygg. Körde även intervaller. En intervall mer än sist blev det. Så kul! 

Sushi


Ett av landen. 

<3

:)

Kram! /A. 

TRÄNINGSVÄRK

Det var milen på schemat idag. Visste inte riktigt hur det skulle gå för har sån tok träningsvärk i benen. Men kändes ganska bra ändå. Flåset var väldigt bra och löpstegen var också bra men träningsvärken gjorde att det tog emot lite. Då det var dags att gå in för sista km så ville jag trycka på men kunde inte så mycket som jag vill pga att det spände mycket i baksida lår. Men super nöjd ändå eftersom det mesta kändes bra :) 
0.5 km gång som nedvarvning innan jag gick in och stretchade massor. :) 


/A. 

ALLTID HÄRLIGT ATT SVETTAS

Hejsan! Tänkte slänga in ett inlägg innan jag ska sova.

Idag var det dags för styrka igen och det var underkroppen som fick jobba idag. Började värma upp på motionscykeln. Sen blev det massa ben men hjälp av maskiner. Körde även benövningar utan maskinerna och då blev det utfallssteg och squats (så lite rumpa också). Blev även lite mage. Sen blev det 2 km jogg på band. Avslutade med några magövningar till innan jag stretchade. 

Kändes jättebra idag, svettades som en tok. Men alltid lika härligt att svettas! 


Hoppas ni haft en bra dag! Nu säger jag godnatt! /A. 

SNART SÅ

Nu var det ett tag sen igen. Har haft fullt upp med kryssning med fina vänner, träning och jobb mm.

Det var i lördags vi var på kryssning. Hade det super trevligt! :) 

Igår (måndag) efter jobbet åkte jag till gymmet och körde faktist styrka. Det är synd att styrkan hamnat åt sidan men nu är det dags att lägga till den. Så igår då blev det ett pass på gymmet med mycket fokus på överkropp, mage och rygg. Körde även intervaller som kommer vara en stor fördel för min löpning. Började på 16 km/h och 1% lutning. Varje intervall i 1 minut. Fortsatte med samma lutning men ökade till 16,3 km/h. Kände att det var riktigt jobbigt i slutet på minutrarna så sänkte till 16,1 km/h på de två sista intervallerna. Men hade fortfarande samma lutning. Körde 6 intervaller och dom var jobbiga men kommer öka med flera men vill inte köra för hårt i början då det var ett tag sen jag tränade intervaller. Stultade med lite mer mage och rygg innan jag åkte hem. 

Idag, måndag när jag kom hem blev det milen utomhus. Var inte så jätte motiverad eftersom det regnade men tog mig ut och det var hur skönt som helst. Jätte skön luft. Det gick väldigt bra idag också. Fick min bästa tid ute för i år. 55.33 minuter. Så om ca 1 min så är jag tillbaka där jag var förr. Har tyvärr sprungit för mycket på band så lite svårt att träna om löpsteget. Men nu är jag på gång! :) 

Kryssningen 

Från gymmet igår. 

Tog 0,5km promenad som nedvarvning efter löpningen idag. 

Nu är det dags att sova, godnatt! /A. 

RSS 2.0