CAFÉ MADAME

Sitter på café Madame och har nyss ätit. Nu blir det en kaffelatte. Får se om Thomas lyckas få i mig den;)


FREDAG

God morgon! Nu är det fredag igen :) Då är det ju vågen som gäller. Var ju lite orolig vad det skulle visa eftersom det har varit jul med så mycket god mat och att jag har slutat med dom där kosttillskotten . Men det behövde jag inte vara när jag såg vad den visade. Den visade -0.9kg :) Det är ju jättebra, jätteroligt att det går åt rätt håll :)

Bild innan gymmet igår


Ha en bra dag, kram!

GYM EFTER JOBBET

När jag kom hem idag efter jobbet så blev det först att äta middag. Sen blev det ett besök på gymmet :) Så skönt! Uppvärmning, konditionsträning, massa mage och rygg övningar, tummen upp! Men nu är det dags att sova. I morgon gör jag mitt sista arbetspass för i år ;)



Godnatt, kram!


ÅTTA ÅR

Idag firar jag och darling 8 år tilsammans och vi firar även 3 år i förlovning :) Hihi! Jag ska jobba först idag sen tror jag att vi ska gå på bio, mysigt :)



Ha en bra dag, kram!

JULHELGEN

Julafton: På morgonen har jag redan skrivit lite om och vilka jag skulle träffa. Det var så mysigt när alla i familjen kunde vara med och fira julafton. Vi åt massor av mat och hade det jättemysigt. Och det blev såklart paketöppning också. Vi fick massor av julklappar. Jag och darling fick varsinna och även massa paket tillsammans. Det kändes som om vi var små barn som öpppnade alla de fina julklapparna och täcktes av allt paketpapper. Hihi.  Senare på kvällen försökte jag spela dragspel men jag är inte alls lika duktig som min farmor att spela. Så hon fick ta över :) Jag, darling och våra söta katter sov över hemma hos mina föräldrar. Mysigt :)

Saana och elvis


De äldre och tessan


Elvis, pappa (farfar till elvis) och saana. Elvis vill kasta bort julgranskulorna ;)


Syskonen Johansson


Tomten smög utanför fönstren


Sen kom såklart tomten in


Hihi Elvis hejar på tomten


Finsk julsång


Söta farmor spelar


:)


Mina julklappar


Den fina julklappen från Thomas <3


Skilda världar volym 2


Våra julklappar vi fick tillsammans



Juldagen: Vaknade ju såklart hemma hos mina föräldrar. Började dagen med en morgonpromenad med mamma och pappas hund Tindra. När vi kom tillbaka från vår runda blev det julfrukost. Tomtegröt och julskinksmörgås :) Mums! Sen blev det att packa ihop alla fina saker vi fått och sedan skjutsade pappa hem oss. Vi fixade lite och så. Vi blev bjudna på lunch hemma hos thomas föräldrar. Mycket god mat :)
På kvällen fick vi besök av johan, saana och samuel. Vi spelade spel och hade det jättetrevligt. Lite senare på kvällen kom söta Stina som skyndade sig efter jobbet. Hade en jättetrevlig kväll med er! Kram på er!

Saana, thomas, samuel och johan


Johan (bror), samuel (saanas bror) och thomas (darling)


Stina, jag och saana


Bror och darling


Det kan vara riktigt roligt att spela spel :)


Syskonen


Stina, jag och saana




samuel


I hallen


Kvällen får avsluta med <3


Annandag jul: Vi var trötta men vi gick upp i skaplig tid iallafall. Åt frukost,  plockade ihop lite här hemma tog det lugnt bara. Sen åt vi lunch och efter lunchen så åkte vi till valbo på mellandags rean. Då man är säker på att man ska shoppa en massa så hittar man inget, haha! Men hittade iallafall ett par leggins. Innan vi åkte hem så åt vi på min favoritställe. Madame. Där åt jag ost och skinksallad med pasta och utan majs :) Det var mums! ;) 

Nu har ni fått reda på lite om hur min jul har varit :) Nu måste jag sova. Kram på er!


GOD JUL

Vill önska er alla en riktig god jul!

Nu på morgonen så hade jag och darling lite paketöppning så mysigt. Jag fick en jättefin staty som är i formen som en klacksko :) Thomas fick en låda med lacost parfym och deo av mig. Vid lunchtid ska vi åka till mina föräldrar och fira julafton och då blir det kanske mer paketöppning ;) Det är så roligt i år att alla i familjen ska vara med. Alla från min sida, alla från thomas sida och alla från saanas sida blir med :) Helt underbart! Nu måste jag göra mig klar.



Ha en underbar jul, kramar!


MYSIGT

Haft en hel mysig kväll på jobbet efter jobbet ;) Med lite glögg och godis. Nu är vi hemma och nu ska jag göra mig klar inför mysiga midnattsmässan. Har inte varit på det på flera år så kommer bli super mysigt :)



Ha en fortsatt trevlig kväll!

DAN FÖRE DOPPAREDAN

Ja nu är det dagen innan julafton. Vad fort det har gått. Snart är det till och med ett nytt år :) Längtar tills i morgon det kommer bli så mysigt att vara med familjen.

Men åter till idag då. Vågen igen som alltid på fredagar. Denna fredag var jag väldigt orolig för vad den skulle visa. För jag har inte tränat mycket alls denna vecka pga mycket jobb. Så jag trodde att den skulle visa ett plus. Men jag låg kvar på samma som förra veckan så det var ju toppen :)
Idag blir det jobb och efter jobbet så kommer jag stanna kvar där och ha lite mys med mina kolegor och respektive. Efter det så ska jag försöka hinna gå på midnattsmässan. Det var så längesen jag var på det, så det ser jag fram i mot. Det är så mysigt att sitta där och lyssna ochdet är så fint med alla ljus i den stora, fina kyrkan :)

Vill också passa på att säga grattis till min underbara farmor som fyller år idag :)



Ha en jättebra dag nu alla, kramar!

MAGAZINE FITNESS MATKASSE

God morgon! Sitter nu och läser lite magazine fitness. Har hamnat på fitness matkasse. Är alltid lika roligt att läsa alla bra mattipps. Dom har gjort en veckomeny för en hel vecka. Det är väldigt bra med lite tips :)


JOBBA

Jobbade till klockan 19 igår. Kommer göra det varje dag nu innan jul förutom på onsdag för då är det öppet till kl 21 :) Tyvärr hinner jag inte träna så mycket på gym den här veckan eftersom jag kommer komma hem ganska sent. Och då har man ju massa att göra när man kommer hem. Men får göra det bästa av situationen :)

Mina sötnosar <3


Ha en bra dag, kram!

MÅNDAG MORGON

Måndag igen, snart är det julafton. Jobbar bara måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag sen är jag ledig över julhelgen :)

Har alldeles nyss ätit lite frukost. Det blev yoghurt och müsli. Och tro det eller ej en kopp kaffe. Har inte lärt mig att dricka kaffe än men lär mig mer och mer verkar det som. Drack en kopp igår också ;) Men te är fortfarande mycket, mycket godare :)



Nu göra sig klar inför jobb, kram kram!

FJÄRDE ADVENT

Så mysigt, det är fjärde advent och det snöar. Hoppas den underbara snön stannar kvar till julafton <3 Mysig frukost i morse med Nina och Darling <3. Sen tog jag och Nina en promenad i det vackra snövädret :)





Kram kram!

VINMYS

Igår fick jag besök av bästa Nina. Vi åt jättegod tacos och drack jättegott vin. Sen åkte thomas till tobbe. Då blev det mycket godis för mig och Nina ;) Vi pratade massor, skrattade massor gjorde vi också, så mysigt :) Blev mycket korttagning ;) 












Tack för en jättetrevlig kväll :) Kram!

NU ÄR DET MORGON IGEN

God morgon! Snart ska jag åka till jobbet. Jag jobbar till klockan 16.00 idag. Sen blir det helg för mig med:)



Ha det bra idag, kramar!

NÅGRA KÖP

På lunchen idag tog jag en vända på stan. Jag köpte en stickad tröja, örhängen och så klart en väska, hihi ;) Lägger ut bilder på mina köp. Lägger även ut en bild på mina andra väskor ;)

Tröja


Örhängen


Väskan jag köpte idag


Näst senaste väskan jag köpte


Resten av mina väskor :)


Kram på er!

METOD

Fredag nu igen då. Veckerna går ju jättesnabbt nu. Snart är det jul. Men men nu är det ju fredag och i morse var det vågen som gällde. Den visade -0,5 kg, whohoo ett halvt kilo mindre så skönt att det går åt rätt håll.

För ett tag sen fick jag en kommentar från anonym. Där det stod en fråga om vad jag bytt till för metod med min viktnedgång.   Egentligen har jag inte bytt metod utan bara lagt till. Det var ett tag inget hände med vikten. Jag stod helt stilla. Jag tränade, åt rätt och höll mig till kalorierna men ändå hände det inget. Jag minskade ännu mera med kalorierna men hände iallafall inget. Jag kände att jag var tvungen att göra något för att hålla motivationen uppe. Jag ville ju inte sluta äta och kände hur motivationen skönk. Var inte alls roligt att kämpa för inget hände. Så jag tittade runt lite på nätet om det fanns något kosttillskott eller något som skulle kunna hjälpa mig på traven. Hittade några men kände att jag inte ville beställa via nätet och även att jag inte fick någon riktig information. Så jag tog ett besök till en liten hälsobutik här i ockelbo, mariannes örtabord heter det. Jag berättade för henne hur jag kände och hur det låg till. För jag ville ju inte sluta äta. Så hon rekomenderade att börja med en kur av Oxytarm. Det är ett kosttillskott som kunde hjälpa till att avlägsna slaggprodukter och öka tarmaktiviteten. Sen efter den kuren så skulle jag äta en kur av 30 days. 30 days är också ett kosttillskott med betaglukaner och örtextrakt. Oxytarm åt jag i en vecka och 30 days äter jag fortfarande men är snart klar med den kuren. Jag har minskat i vikt men inte överdrivet mycket men det var ju inte det jag ville utan det jag ville var att det skulle minska. Jag hoppas på att jag kan behålla den vikt jag uppnått nu, helst vill jag förlora mera och helst på egen hand. Ville egentligen inte börja äta några tabletter. Men ville inte tappa motivationen eftersom inget hände.
Om något ska/vill prova dessa produkter så tänk på att äta sunt och även träna under tiden.

Men jag är iallafall stolt över mig själv eftersom jag tappat 11,4kg sen jag började med att gå ned i vikt. Började v.4.



Hoppas det blev ett bra svar :) Kram kram!

TORSDAG

En vanlig arbetsdag idag. När jag kom hem så hade thomas tobbe här. Vi åt spaghetti och köttfärssås, mums :) Sen blev det disken som jag fick ta reda på medans grabbarna pluggade.

Min fina vän Nina ringde ikväll. Vi pratade en ganska lång stund. Pratade om allt möjligt. alltid lika trevligt :)


Kram kram!


TRÄNING HEMMA

Känner mig lite piggare idag ingen halsont (bara I morse) inte lika trött. Men snuvan sitter i. Så det blev hemma träning ikväll :) körde på med mage och massa armträning med hantlarna.

Nu blir det att äta en mandarin och titta på första twilight filmen som är på kanal 5 nu:) Titta ni med! Alla filmer är så bra! :)


INGEN TRÄNING IDAG

Jag hoppade över träning idag. Tror det är en förkylning på gång. Varit väldigt trött idag. Har haft ont i halsen, varit snuvig och haft ont i huvudet. Så tänkte att jag vilar idag från träningen så det inte blir värre.

Nu ska jag sova, natti natti! :)


TREDJE ADVENT

Min dag började med gym. Sen gjorde vi oss klara och åkte till valbo en snabbis. Där åt vi lunch. Och jag köpte en ny plattång och en jacka för pengar jag fick när jag fyllde. Sen åkte vi till julmarknaden i furuvik. Där var det jättefint med alla ljus. Riktig julkänsla :) Vi tittade på djuren och jag klappade två stycken ormar :) Hihi!

Nu är vi hemma och jag ska snart gå och sova är så trött.

Efter gymmet


Frukost


Nya plattången


Nya jackan


Jag klappar ormen. Jag ser rädd ut men det var jag inte, det var jätteroligt :)


När vi gick runt och kikade på ormar och de andra djuren stötte vi på en sköldpadda på gången.


Och även en liten apa som satt i trädet alldeles bredvid där vi gick :) 


Några ormar




ödla


Ormar igen






Hanna


Fika blev varm choklad med vispgrädde


Granen


Jamila och Dijar handlar


Fina Jamila (tyvärr suddig bild)


Jag och darling (tyvärr suddig bild)


Vi avslutar med det fina trädet med belysning :)


Tack för en mysig dag! Kram!


Snart ska jag..

..åka till min gamla skola på lite julmarknad :) Kanske åka häst och släde ;) Mysigt!



Kram!

BREAKFAST

God morgon! Har varit uppe ca en timme nu. Uppe tidigt idag trotts att jag är ledig. Men har lite attt göra idag. Tvätta, städa lite och så.

Men vi har startat dagen med frukost. Idag har jag min äta vad jag vill dag. Det innebär för mig dels att jag inte kommer räkna några kalorier. Och att jag får äta vad jag vill såklart ;) Så idag fick det bli bröd till frukost. Drack även ett te som darling har köpt. Det är ett grönt te med smak av mandarin. Jätte gott! Jag tycker att det är roligt att det kommer fler smaker med grönt te. För de är det nyttigaste, eller? Hihi;) Gott iallafall!







Nu ska jag börja plocka lite här hemma, ha en jättebra lördag nu alla, kram på er! :)


KUNDE INTE LÅTA BLI

På lunchen idag tog jag en vända på stan. Igår var jag också på stan, då såg jag en plånbok/väska på b-young. Har tänkt på den sen igår så var bara tvungen att köpa den. För den var så pass billig också. Jag tycker det är superroligt med plånböcker och väskor. Lägger ut bild på den nya fina plånboken, lägger även ut en bild på några andra av mina plånböcker :) Får lägga ut bild på mina väskor sen nån gång ;)   

Den nya:


Den nya:


Mina andra:


Ha en trevlig kväll, kram! =)

TACK FÖR KOMMENTARER

Vill passa på att tacka för dom fina kommentarerna jag har fått på inlägget där jag visade bilder på mig som Då och Nu! Tack så jättemycket! <3

Kramar på er!


FREDAG MORGON

Se det snöar! Det snöar mycket idag. Får köra försiktigt till jobbet :)

Idag var det vägning som gäller. Vågen visade -0,3 kg :) jätteroligt att det går åt rätt håll nu:)

Får lite julkänsla när jag ser att det snöar här utanför och under tiden har jag tecknade Robin Hood på tv:n:)

Ha en bra dag, kram!


RYGGBEHANDLING

Efter jobbet idag stannade jag kvar i Sandviken. Jag besökte en kiropraktor. Mamma följde med. Hon brukar gå dit ibland med sin rygg. Han började med att värma ryggen med nån "värmelampa". Sedan tryckte han och kände på ryggen. Han såg att jag var överrörlig. Han upptäckte även att min högra sida var kortare än den vänstra. Det såg han för att mitt högra ben var kortare. Då tryckte han ganska hårt på en punkt på nacken och då visade det sig att kroppen rätade ut sig så den blev lika lång på båda sidorna. En av mina ryggkotor satt lite för nära varandra också, men det var ingen fara sa han. Han gjorde ultraljud på ryggen också. Han knäckte till ryggen på olika sätt. Masserade gjorde han också och han kände att musklerna var hård. Nu efteråt känns det mycket bättre i ryggen men lite öm :)

Nu blir det att sova, upp och jobba i morgon! Godnatt, kram!


SNOW

Idag har det snöat ganska mycket. Mest i morse. Mysigt tycker jag. Julkänslan kommer mer och mer nu när det är vitt på marken. Hoppas det fortsätter att vara vitt ett tag till. Iallafall så vi får en vit jul:) Det är inte långt kvar nu till julafton, mysigt:)

När jag kom hem idag efter jobbet så blev det att stoppa i sig lite mat. Eftersom jag varit så trött ett tag nu på kvällarna så begav jag mig ut på en promenad. Jätteskönt var det! När jag kom tillbaka hem så kände jag genast att jag blev piggare:)


NÅGRA ORD

Idag jobbade jag över till kl 19.00. var lite att fixa. Kom hem ganska sent så blev inget besök vid gymmet. Men tog hjälp av hantlarna och körde på med magträning och armar. Men nu börjar det bli dags för att sova. Det blev några ord ikväll iallafall :)
Godnatt, kram!


HELGEN

Fredag: Fredagar är det som vanligt vägning som gäller. Vågen visade -0,5 kg denna vecka. Och det innebar att jag nu är under 60kgs stolpen :) Jätteroligt! Sen jag började med att gå ned i vikt så har jag nu gått ned sammanlagt 10,6 kg :) Det har tagit lite tid men som jag brukar säga sakta men säkert :)

Lördag: Dagen började med jobb. Vi var en man kort så det blev lite stressigt men gick väldigt bra ändå :) På kvällen var jag och thomas bara hemma. Vi tittade på film och åt gott. Blev bara hemmamys den kvällen :)

Söndag: Ja, då har vi idag. Har passat på att städat och tvättat nu när jag varit ledig idag. Åkte även till min farmor och hälsade på. Vi hade det jättemysigt och pratade massor. Sen var vi tvugna att åka hem för att förbereda tacos som vi skulle bjuda johan, saana och elvis på :) Nu är thomas och tränar och jag tittar på Honey (dansfilm). 







Kram!

HANTLAR

Jag slänger in ett snabbt inlägg nu innan det hinner bli en ny dag. kanske hinner bli det innan jag skrivit klart;)

Jag bad Thomas att titta i gävle idag om det fanns några bra hantlar. Det kan vara bra att ha för då kan man ju köra lite träning hemma. När jag kom hem så ser jag att darling har köpt två par olika:) Ett par som var 1 kg vardera och det andra paret var 3kg vardera. Jättebra vikter för många övningar:) Nu måste jag sova, alldeles för sent nu eftersom det är en arbetsdag i morgon.

Godnatt!


RSS 2.0