VILKET GYM?

Det blev att köra riktigt lugnt hem idag. Det var isbana. Men det gick bra, tur man har bra vinterdäck :)

Tog mig iallafall till gymmet ikväll. Men idag besökte jag actic. Är så kluven vilket gym jag ska träna vid. Trivs jättebra på actic men dom saknar vissa saker som atletklubben har och tvärt om. Men jag fortsätter på actic så länge och så kan jag träna på atletklubben månadsvis då jag känner mig sugen på att träna där. Jag har ju löpande gymkort på actic och köper då och då på det andra. Men det är ganska roligt att variera gym också :)

När jag kom hem lagade jag mannagrynspudding. Det är så gott! Prova det om ni inte gjort det :) Hihi! Ne nu är det dags att sova, Godnatt på er!


KÖRA LUGNT TILL OCH FRÅN GYMMET

Ett besök vid gymmet blev det ikväll. Vad skönt det var, är så härligt att svettas! Det var kondtition, mage och rygg som var på schemat ;) Sen tog jag det lugnt när jag körde hem eftersom det har snöat hela dagen idag och det värsta som jag tycker är att det har blivit någon plusgrad så att det är en massa snöslask. Men men är ju bara att köra försiktigt. Går ju inte göra så mycket åt vädret. Synd det ;) Ne nu är det dags att äta nått sen är det natti!
 
 
Ha det bra så länge!

ETT BRA SLUT PÅ DEN HÄR HELGEN

Ikväll gjorde jag något som jag inte gjort på ca 9 år jag spelade basket. Och det var hur roligt som helst! Känns verkligen att det var länge sen men vissa saker satt ju kvar ;) Blir nog att spela nästa vecka också!
 
 
KRAM

INFLYTTNINGSFEST

Det var supertrevlig kväll igår. Det var så att jag var på inflyttningsfest hos Linda. Senare blev det utgång. Jag tog det ganska lugnt kände att jag fått i mig ett glas för mycket ;) Men sen blev jag piggare och innan vi åkte hem blev det mat från mcdonalds :) haha och det blev ett gott skratt i bilen hem. Sen var det skönt att komma hem och sova.
 
 
Tack Linda för igår!

TREVLIG FREDAGKVÄLL

Nu är det verkligen dags att sova för min del men tänkte slänga in ett litet inlägg innan.
Direkt efter jobbet kom Sandra, patrik och Carro och hämtade mig. Vi åkte vidare mot gävle där vi träffade Thomas, Micke och cia. Vi hade bokat bord vid interpool så vi åt trerätters:) mysigt! Lite senare kom även Daniel. Vi pratade massor. Men jag och darling var tvungna att åka hem lite tidigare eftersom jag har jobb som väntar i morgon. Men vi hade det jättetrevligt! Sandra och Carro hoppas ni snart kommer hem igen!
Tack för en helmysig kväll! :)


SNÖ

Ikväll började det snöa. Ja, det känns lite tidigt. Men försöker tänka positivt . När det snöar och den ligger kvar så blir det även ljusare ute, det är bra :) det har även blivit halt på vägarna nu och jag har fortfarande sommardäcken på. Så i morgon tar jag bussen till jobbet :) Får se om snön faller i morgon också.
 
Det blev iallafall ett härligt boxpass efter jobbet! :) Skönt!

TIME FORCE

Det blev ett super härligt pass på gymmet ikväll! Jag fick verkligen svettas! Underbart! Maria körde ett Time force pass med mig. Time force är att köra så många repetitioner man kan på olika stationer på en viss tid. Tex göra så många burpees man kan under 2 minuter sen fortsätter man till nästa station. Dagens pass avslutades med 2 minuter mage "trampa i sand". Efter en stund sa Maria att jag hade kört 40 sekunder. Åh jag var helt slut då och hade över en minut kvar. Men jag klarade det! :)
Tack tjejen för hjälpen!


LITEN HÄLSODAG

Det var riktigt kallt ute i morse men gav mig ut på morgonpromenad iallafall :) Sen blev det att äta frukost i lugnt och ro. Behövde inte ha brottom till något idag då jag varit ledig hela dagen. Så det fick bli en liten hälsodag med mycket träning idag. Inpå förmiddagen så bestämde jag mig för att ta en längre löprunda. När jag kom till en stig där det är en sjö precis bredvid (brukar springa där) så var stigen borta. Det har blivit översvämning från sjön så det var bara att vända om igen. Blev en halv kilometer extra. Så när jag var hemma så hade jag sprungit 12.5 km. Då var det bara in att äta lite lunch. Älg wook med ris blev det. Sen blev det lite fix här hemma innan jag sen åkte vidare till fina Nina. Vi tog ett gympass tillsammans :) Direkt efter gympasset blev det en proteindrink sen åkte jag hem och tog en varm dusch. Efter en stund gick jag över till towe som flyttat in i samma område som mig. Stannade inte så länge. När jag gick bestämde jag mig för att avsluta den här hälsodagen på ett bra sett genom en skön promenad. Innan jag var hemma svängde jag in vid min bror och hälsade på han och hans familj. Stannade en stund. När jag kom hem var det dags för middag. Det blev en god kycklingsallad :) Efter en jättebra dag med fint väder och allt så sitter jag nu och tar det lugnt innan det är kväller för mig :)  
 
 
 
Kram
 
 
 
 
 

EN KOMMA TVÅ MIL

Blev lite sovmorgon idag men inte för länge. Klev upp och åt frukost sen lät jag den smälta en stund innan jag gav mig ut på löprunda. Det blev en runda på 1,2 mil :) Härligt att springa på förmiddagen! När jag kom hem blev det stretch och proteinshake. Min shaker var inte diskad och orkade inte ställa mig och diska den så det fick bli att göra i ordning proteindrinken i en vattenflaska. Det gick ju det med! :) Nu är jag nyduschad. Ska väl fixa lite här hemma innan jag ska iväg på kalas! Min morbror fyller i veckan så ska gratulera honom idag. :)

Hoppas ni får en bra lördag!


SÅ BLEV DET EFTER JOBBET

När jag slutade för dagen kom darling till jobbet och vi åkte till valboköpcentrum och handlade lite presenter. Men för att orka shoppa så bestämde vi oss för att köpa något att äta först. Det blev cefé Madame. Där träffade vi på svärmor och svägerska av en slump. Så då blev det sällskap med dom under middagen :) För mig blev det den bästa ost och skink salladen. Så gott! :) sen blev det lite presentköp. Åkte hämåt vid stängning men halvvägs hemma så ringde darling till Tobbe och det blev ett besök hos Tobbe och Hanna :) Blev bjuden på fika och ett glas rött :) Tack för en jätte mysig kväll <3
Nu är vi hemma och har krupit ned under täcket så nu är det dags att sova :) Natti natti!


BRA START

Vaknade med ett ryck av ett sms! Ett jätteroligt sms. Det var Maria som frågade om jag ville hänga med på morgonpromenad. Självklart att jag ville det! Klev upp gjorde mig klar och mötte upp henne. Så blev det en grymt härlig promenad! Tack tjejen att du frågade! :) Så himla bra start på dagen!!

Hoppas att alla får en bra fredag! Kramar!


HÄRLIGT ATT BARA SLÅ

Ikväll var det ett boxpass som stod på schemat:) Så härligt att bara slå ur sig allt ;) Om ni inte provat boxercise förut så tycker jag ni borde prova det. Det är bra träning och samtidigt jätteroligt! Prova prova! ;)
När jag kom hem var det skönt att hoppa in i duschen. Sen stoppade jag i mig lite mat och nu sitter jag och varvar ned lite innan jag ska sova:)

Ha det gott!


LÖPRUNDA GÅNGER TVÅ

När jag klev upp i morse så bestämde jag mig för att ta en löprunda. Så jag gjorde i ordning en proteindrink och tog en halv celsius innan jag gav mig ut :) Härligt var det! Blev dusch och frukost när jag kom hem.
När jag kom hem efter jobbet idag så blev det en till löprunda. Kortare men högre tempo blev det. Darling hängde också med :) Trevligt! :)


EFTER JOBBET

Jobbat idag som vanligt! Efter jobbet blev det en sväng till lingbo för att träffa min underbara vän Nina. Vi tog ett härligt gympass. Efter gympasset och en massa prat åkte jag hem. Senare ikväll har jag tagit det lugnt framför tv:n. Såg nu på klockan att den var väldigt mycket så nu är det dags att sova! Tack Nina för ikväll! :)
Godnatt!


NÄR FÅR VI BÄTTRE VÄDER?

Jättetråkigt höst väder idag! Regnat stort sätt hela dagen och varit väldigt dystert ute. Tur att man jobbar inne. Jag hade egentligen ingen lust alls att träna idag pga vädret. Tänkte mig en solig löprunda, men icke. Tog mig till gymet ikväll iallafall. Blev 5 km på bandet sen blev det att träna rygg och mage. Åh så glad jag är att jag åkte dit. Är så härligt att träna! Och speciellt efteråt! :) När jag kom hem blev det dusch och mat. Sen en lugn stund framför senaste Johan Falk filmen, 107 patrioter. Den var bra:) Men nu ska jag avrunda och krypa ned under täcket :)
Godnatt på er!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN DARLING!

Idag började min dag med att ge darling frukost på säng :) Det är faktist så att han fyller år idag. Efter vi ätit frukost så gav jag mig ut på en springrunda. Var vädigt tungt idag. Men jag tog mig runt. Det är alltid så skönt efteråt trots hur jobbigt det var :) Sen blev det dusch.
 
Sen blev det att dammsuga, torka golv och sen ta upp fikabröd. Först kom darlings föräldrar och syster. Sen kom min bror, saana och elvisman :) Efter en liten stund kom mina föräldrar, farmor och morbror. Direkt efter kom darlings morbror, hans kärlek och darlings mormor. Sen tog det bara en liten stund så kom hans kusin med sambo och tre barn också :) Ja, så det var full fart i lägenheten idag. Jättemysigt att så många kunde komma på samma gång :) När alla fått fika och vi umgåtts mycket så åkte vårt främmande hem. När alla åkt hem får vi besök av Micke som också vill gratulera min darling. Satt bara och tog det lugnt och pratade, jättetrevligt :) Efter en stund så åkte han hem och min darling åkte på träning. Så nu har jag varit ensam här hemma ett tag. Men jag har haft det jättemysigt ändå. Haft tända ljus och en film igång så jag har haft det bara bra själv, hihi. Men snart kommer darling hem och då ska jag ge en stor grattiskram <3
 
 
Grattis igen darling <3

MYSMIDDAG HOS DOM FINASTE

Det blev jobb några timmar idag. Efter jobbet åkte jag hem och gjorde klart bregottkakorna som ska ätas i morgon på darlings födelsedag :) Var inte hemma så lång stund för sen gick vi över till min bror Johan, Saana och finaste Elvisman! Vi var bjudna på middag. Vi hade det super mysigt. Åt jättegott och drack också gott :) Elvis fick en liten bil av faster som blev sen nya favoriten :) :) Efter all god mat och fika så gick vi hem igen. Hemma blev det städ inför i morgon. Men nu är vi klara så vi tar nu och släcker lampan och säger Godnatt:)


FREDAG

Ja då är det redan fredag kväll igen. Allt går så snabbt nu tycker jag, haha!
I morse gav jag mig ut på promenad och som jag inte visste innan jag gick ut var att det spöregnade ute. Men kände att när jag redan var ute så är det bara att fortsätta och det var faktist skönt trots regnet:) Sen blev det god frukost :)
Det har gott bra på jobbet idag. Åkte och handlade då jag slutade. Hatar att handla mat, speciellt då det är mycket folk. Vill att det ska gå fort så att det bara är att fara hem sen. Men tar alltid tid. När jag kom hem gjorde jag och darling i ordning tacos. Tröttnar aldrig på det! Håller någon med? ;) Nu är det nys framför tv. Blir inte så sent ikväll, är lördagsjobb i morgon.
Ha det så bra så länge, kram!


HEMMA IGEN

Inatt var sista natten jag sov hos mamma och pappa. Blev en liten löprunda i morse sen lite fix innan jobbet. Packade ihop allt innan jag åkte. Efter jobbet åkte jag direkt till min kusin för att gratulera honom eftersom han fyller 40 år idag, grattis grattis! :) Men nu är jag hemma i min säng. Jag har verkligen haft det jätte mysigt dom här dagarna med mamma. Men det är också ganska skönt att vara hemma igen där man har allt på sin plats. Men nu säger jag Godnatt, kram!


HAR VARIT LEDIG IDAG

Haft ledig dag idag men det har funnits massor att göra ändå :) Promenad först på 5 km sen frukost och dusch. Hade några ärenden på byn så fixade klart det på förmiddagen. När jag kom tillbaka till mamma hade hon besök så det blev lite fika. Sen blev det att ordna lite saker här hemma, tog det även lite lugnt en stund. Sen kl 17 åkte jag till gymmet med Towe. Tack för idag gumman! Jag köpte månadskort idag på det gym jag tränade förut. Tänkte jag skulle prova en månad och se hur det känns :) När jag kom hem så kände jag att jag fortfarande hade energi i kroppen så gav mig ut på en löprunda på ca 4 km, riktigt härligt! men nu är jag trött. Jag och mamma har suttit och tittar på tv men nu är det dags att sova för i morgon är det ingen ledig dag:)


MÅNDAG IGEN

Snart är det dags att åka till jobbet. När jag vaknade åt jag något lätt sen gav jag mig ut på löprunda på ca 4 km. Sen blev det dusch och riktig frukost :)

Ser ut som om det kommer bli fint idag. Solen tittar nu fram och hoppas den kommer göra det hela dagen :)
Ha det så bra idag alla! :)


DAGEN

Som start på dagen blev det promenad med mamma på 4 km sen frukost och en massa prat:) Besökte Johanna vid kl 11 fick lite fika där. Vi pratade massor som vanligt :) tack för idag gumman! Sen åkte jag och träffade farmor. Är så mysigt att umgås med henne <3 Var där en stund. Blev ett besök vid gymet efteråt. Innan jag åkte hem till mamma igen blev det lite handling på Ica. Dusch och lite annat fix blev det när jag kom hem. Tog det även lugnt ett tag. Senare idag åkte vi upp till gubbarna och titta hur dom hade det men blev bara en kort sväng. Vi gjorde lite middag sen har vi tittar på tredje boxen av skilda världar som jag lånat av Linda :) Det är svårt att slita sig men måste ju sova nu så jag orkar upp i morgon. Då är det jobbet som gäller igen :)
Godnatt!


FINA DAG

Idag har jag varit ledig och jag har haft det jättebra. Började dagen med en härlig morgon promenad. Sen blev det frukost med darling och städa hela lägenheten. Senare kom min svärmor (darlings mamma) och min svägerska (darlings syster) på besök. Vi pratade lite sen gav jag mig ut på löprunda. Klarade mitt rekord tidmässigt, jätteroligt. När jag kom tillbaka blev det en shake och dusch. Sen lunch. Efter det packade jag i det sista i väskan för jag ska bo hos mamma och pappa några dagar. Darling ska bo med pappa och jaktlaget i stugan några dagar så då passar jag på att vara med mamma. Jag och mamma har ätit tacos ikväll. Det kan man aldrig äta för mycket av ;) Nu har vi mys framför tv.n med vin och popcorn:)
Hoppas ni haft lika bra dag som jag! :)


TACOSMYS MED TJEJERNA

Nu har jag kommit hem och krypt ned under täcket efter en hel mysig kväll. Efter jobbet stannade jag ju kvar i sandviken. Träffade Linda och vi åkte till Ica maxi och handla lite. När vi Kom hem till henne så kom även sara och Pernilla. Vi gjorde i ordning tacos. Åh det är så gott! Speciellt när man är riktigt hungrig :) Sen blev det tv mys och massor av prat:)
Tack tjejer för ikväll! <3


GOD MORGON

Gick upp lite tidigare idag och gav mig ut på promenad för skulle skjutsa darling till tåget. Efter promenaden åt vi frukost tillsammans sen var det dags att åka. Jag kom precis hem så satte mig nu i soffan och myser lite med katterna :)
Hoppade över vågen idag som inte hänt på jättelänge. Inte av någon speciell anledning mest för att jag inte ska se mig blind på den. Lite spännande och se hur det gått till nästa vecka ;)
Efter jobbet i dag så kommer jag stanna kvar i Sandviken och åka till Linda och se hur hon fått det med allt i lägenheten. Så blir det att äta och titta på film, massor med mys:)

Hoppas ni får en fin dag!


KANELBULLENSDAG

När jag kom till jobbet i morse var det 16 pall med julsaker som stod utanför butiken. Ja ni läste rätt julsaker. Det var meningen att allt skulle komma i morgon men hade blivit missförstånd för leveransen. Vi hade inte alls ordnat plats för så mycket men ja det var ju bara att fixa och sätt igång! Ett stort tack till kund som gav oss kanelbulle på kanelbullensdag :) Super gott! Blev 15 minuters lunch idag sen var det bara att fortsätta. Full fart hela dagen. Efter jobbet hade jag bråttom hem eller inte hem utan till ett boxpass. Hämtade upp Maria på vägen sen körde vi stenhårt, så härligt!! När passet var klart skjutsade jag hem henne igen och jag följde med henne in för att se hur hon fått det nu då hon har flyttat. Har fått det jättebra! När jag var hemma blev det att äta lite mat och duscha. Och darling hade köpt kanelbulle till mig så sitter nu och myser med den framför tv:n. Men ska snart gå och sova efter en fartfylld dag :)

Kram på er!


DÅ VAR MAN IGÅNG IGEN

Har inte tagit någon morgon promenad på hela veckan så kände att det var dags för det idag. Och det är ju så himla skönt :) Nu har jag ätit god frukost som var fil med linfrön, hård smörgås med marmelad, en mandarin och te :) så gott! Med frukosten i magen så är det nu dags att göra sig klar för jobbet idag :) Ikväll blir det box med Maria, ska bli jättekul!
Ha det bra idag!


SÅ BLEV DET IKVÄLL

Inte skrivit på ett tag nu. Fick ont i halsen i lördags och det höll i sig till och med söndag. På måndag tills nu är det bara snuva kvar så hoppas att även den släpper snart. Har blivit dåligt med träning efter som jag inte känt mig helt 100. Men provade på en löprunda idag och bestämde mig inte innan vart jag skulle springa. Utan sprang som jag kände att jag orkade så det blev en runda på 7,4 km:) Sist jag skrev regnade det och det gjorde det även idag. Men det var ändå skönt med löprunda. Vissa uppförsbackar var lite jobbigare idag men så kan det ju vara ibland ;) Gjorde i ordning en shake då jag kom hem sen hoppade jag in i duschen. Då var det dags för middag och det blev kyckling sallad, så gott :) nu blir det att diska lite innan jag ska lägga mig och sova:)
Godnatt på er :)


RSS 2.0