BLEV BOX IKVÄLL

Jag ville inte kliva upp i morse. Men jag tänkte att jag blir ju pigg om jag tar en promenad. Så det fick det bli och pigg blev jag. Glömde sätta på mig broddarna och var ju snorhalt ute. Men jag tog mig runt rundan iallafall :)

Det har gått bra på jobbet idag! Skyndade mig till boxpasset då jag slutade. Maria som jag brukar boxas med hoppade över idag så jag slogs med en annan tjej och det gick också bra :)

Nu är det kväller och det är dags för mig att krypa under täcket, godnatt!


MIN LEDIGA DAG

Haft min lediga dag idag och jag har haft det så bra :) Tränat och tagit det lugnt, så himla skönt! Inte haft några riktiga måsten förutom att hämta darling vid tåget ;) Så, jag sov ju lite längre eftersom jag varit ledig, sen kickade jag igång dagen genom en morgon promenad. Åt en bra frukost och tog det lugnt en stund tills jag skjutsade darling till tåget. När jag ändå var på byn så passade jag på att handla på Ica och åkte även till hälsokostbutiken och shoppade celsius, bar och svart råris. Riktig storshopping! ;) Då jag kom hem packade jag upp varorna, ringde till mamma och pratade lite med henne sen tog jag det lugnt en stund. Eftersom jag varit ledig och det varit ljust ute så ville jag ut och ta en löprunda så det fick bli en jätte kortis :) Sen tog jag det bara lugnt igen. Kl 14 var det egentligen planerat att jag skulle till gymmet med Towe men hon fick förhinder. Jag var ju redan ombytt så jag åkte till gymmet en sväng och körde armar ensam :) Tog en proteinshake på vägen hem. Blev en härlig dusch då jag kom hem och sen lite häng framför tv:n tills jag skulle hämta darling vid tåget. Sen dess har vi bara tagit det lugnt. Vi lyxade till med tacos till middag. Super gott! :)


IKVÄLL

Tränade med Kristina idag. Jag körde först 5 km på bandet sen körde jag ben. Härligt! Blev dusch och middag när jag kom hem. Vi åt en god kycklingsallad :)

Sen ringde min vän Nina och vi pratade en massa. Jag fick höra lite roliga saker :) Jätteroligt för dig vännen! Vi ses snart! :)


SÅ BLIR JAG PIGG PÅ MORGONEN

Om det fortsätter att bli varmare och ljusare som nu kommer det bli toppen med mina löprundor :)

Efter min sköna morgon promenad gjorde jag i ordning frukost. Havregrynsgröt och blandade i linfrön, toppade med hallon och lite stevia. Drack lite c- vitamin och en stor kopp blåbärste med lite mjölk i :) Älskar frukost!

Det bästa sättet att komma igång på morgonen för mig är en härlig morgon promenad och sen frukost när man kommer in tillbaka. Underbart!

Hoppas ni får en bra dag :)


IGÅR OCH IDAG

Vi hade trevligt igår :) Förfesten var roligast, ute på krogen var det mindre roligt. Men fick ju se de artister som var där. Haha!

Sov länge idag, var skönt att vara utvilad. Vi har haft tvätt och städdag idag. Men tog en paus och åkte till gymmet och gjorde ett pass. Hade egentligen bestämt mig för att köra styrka med benen men när jag satte på mig träningsskorna så ändrades mitt val. Jag körde Löpbandet istället och det fick bli en mil:) Det gick jättebra. När jag var klar fick jag tiden 54.15. Jag visste att mitt person bästa var något på 54 som jag klarade då jag sprang topploppet i september förra året. Så var tvungen att kolla upp vad jag sprang på då. Den tid jag sprang på då var 54.13 så det blev tyvärr inget rekord idag. Men det kändes hur bra som helst så jag är jättenöjd med passet idag :) Sen åkte jag hem igen efter lite stretch. Fortsatte med lite städning och lite annat fix.

Ikväll då klockan närmade sig 18 tog darling en liten paus och åkte till sin träning. Och jag tog en härlig kvällspromemad :) När jag kom tillbaka gjorde jag en smoothie med smak av mango och tände lite ljus tills darling kom hem. Vi tittade lite på tv och nu är det dags att sova :) Härliga söndag! :)


DET BLEV EN LÖPRUNDA

Det blev en super härlig löprunda i morse! Och det gick toppen, hostade inget :) Sen blev det lite dusch och fix innan vi åkte till mina föräldrar och åt semla :)

Har handlat och fixat mera. Gjort mig i ordning till 80-tals fest. Men min 80-tals outfit blev inte 80-tals outfit, men roligt hoppas jag vi får ändå! :) efter all stress ikväll sitter vi nu på bussen iallafall! Den här kvällen ska bli en superkväll har jag bestämt! :) Ha det så bra alla!


PROMENAD OCH HOPPADE ÖVER GYMMET

Vaknade tidigt i morse igen men inte lika pigg som igår. Men eftersom jag var vaken så passade jag på att gå ut på morgon promenad. Härligt att börja dagen så! Sen blev det jobb. Det var planerat att jag skulle göra ett besök vid gymmet efter jobbet men hoppade över det. Har hostat ganska mycket idag så tänkte att jag vilar idag. Men är jättesugen på att ta en löprunda i morgon bitti efter frukost. Hoppas bara att hostan lagt sig. Tur att jag inte har ont i halsen iallafall :)

Nu blir det att sova :) I morgon är jag ledig och den dagen kommer bli toppen! :) Godnatt på er!


PIGG OCH GLAD

Vaknade väldigt pigg idag så blev en super härlig morgon promenad på ca 30 min. Sen blev det massa morgonfix och äta frukost. Nu sitter jag och tar det lugnt innan jag ska åka till jobbet. Ikväll är det box som står på schemat. Kul! :)
Hoppas ni får en bra dag, kram! :)


TRÄNING EFTER HALSONT

I söndags var jag så pigg och tränade massa men sen på måndagen var inte min hals lika pigg. Knaprade halstabletter hela dagen så blev ju ingen träning då. Sen i tisdags (igår) hade det onda i halsen släppt men kände mig lite hängig och täppt i näsan så blev vila från träningen igen.
Idag efter jobbet stannade jag kvar i Sandviken och träffade Pernilla, Linda och Emelie. Vi tog en fika och köpte biljetter till 80-tals festen som är i helgen. När jag kom hem 20.15 drog jag med darling ut på en liten löprunda. När vi kom in i gen gjorde jag även ett träningspass med olika övningar. Sen blev det en proteindrink innan jag hoppade in i duschen!


HÄRLIGA SÖNDAG

Min dag började men en härlig morgon promenad. Sen blev det frukost. Efter en stund fick darling besök av Tobbe och jag åkte till gymmet och körde armar. När jag kom hem var det dags för lunch. Åt lax och sallad. Jätte gott verkligen! Tobbe var fortfarande kvar och jag hade jätte mycket energi i kroppen. Så gav mig ut på en löprunda som var omkring 4,5 km. Så himla skönt att springa ute! Lite mer motstånd att springa då det är snö ute än då det är bart på vägarna.
Åkte även och handlade lite mat idag och besökte min bror och hans familj en snabbis. Darling och bror är och tränar nu, så när darling kommer hem blir det laga middag tillsammans. Tror det blir kyckling, bambuskott med kokosmjölk och råris. :)
Riktig super härlig dag idag! :)


SUPER ROLIGT BOXPASS

Det var riktigt roligt på boxen idag! :) Mycket folk och bra stämning! Maria tog i som bara den! Var tvungen att spänna magen jättemycket och böja på knäna ordentligt för att kunna stå kvar ;) Super roligt! Nu är det dags att sova! Jobbdag i morgon igen! :)
Godnatt på er!


JUST JA, PAKET

Efter jobbet blev det ett träningspass vid gymmet. Kände mig ganska trött idag, så inget höjdarpass blev det. Men i morgonkväll är det box som står på schemat! :) Längtar! Efter passet idag åkte jag hem och darling hade tänt ljus och gjort det jättemysigt då jag kom hem :) Jag hoppade in i duschen sen åt vi middag tillsammans som han lagat. Kyckling, löksås och wookgrönsaker i ugn. Gott var det! :)

Ja, just ja fick hem paket från gymgrossisten idag som jag hämtade i morse :) Proteinbar och c- vitamin. Smakade en tugga på en sort och den var jätte god! :)

Godnatt på er!


DEN LEDIGA DAGEN

Idag har jag haft min lediga dag. Åkte till gymmet på förmiddagen. Igår körde jag överkropp så idag blev det löpning och ben i maskinerna :) Först blev det uppvärmning på motionscykeln. Och sen det roliga är att jag klarade mitt rekord igen på distansen 5 km :) Sprang på 24.06 idag! Trodde inte jag skulle kunna slå rekord på länge eftersom de två senaste gångerna har varit väldigt jobbiga. Men vet egentligen inte varför det gick så bra idag. Men när jag började springa så var jag inte inställd på något speciellt resultat utan tänkte mest på att jag kör och ökar så mycket jag känner att jag orkar och att jag inte tar i så mycket så jag inte orkar med mer ben träning efter Löpningen. Men började på 10.9 och ökade ganska mycket då och då :) Men ökade inte allt för mycket i början utan mer på slutet. Kanske var det därför det gick så bra :) Jag vet inte, men roligt var det!

Sen kl 12 idag fick jag besök av Towe. Vi fika, pratade och skratta :) Trevligt! :)

Kl 14 gick jag hem till min bror och var med lilla elvisman medans de fina föräldrarna åkte bort en stund. Har en sån fin brorson! Måste också säga att jag ska bli faster igen, i sommar! :) Jätteroligt! :)

Oj, nu måste jag avrunda, klockan är alldeles för mycket! Godnatt på er!


VILJAN BRUKAR VINNA

I fredags var jag på gymmet och körde Löpbandet. Var jätte taggad på att klara rekordet på 5 km så ökade ganska mycket. Kändes bra. Men då jag bara hade ca 150 meter kvar hände något. Viljan brukar alltid vinna men denna gång räckte inte viljan till. Låren började värka ordentligt och kändes som om dom domnade bort. Och allt blev super jobbigt. Jag var tvungen att stanna klockan. Efter ca 20 sekunder startade jag den igen och sprang i mål. Blev så besviken efteråt att jag var tvungen att stanna. Ville verkligen fortsätta men gick liksom inte.

Men jag lovade mig själv och Kristina som jag då tränade med att jag skulle göra ett nytt försök dagen efter (alltså igår). Lovade att jag skulle klara det.

Åkte dit efter jobbet. När jag kom dit var det jättehög musik på. Härligt tänkte jag! Jag blev bara mer taggad. Jag började springa och jag ökade på för jag hade bestämt mig att klara mitt rekord. Sista kilometern var dryg men den här gången vann viljan! :) Klarade mitt rekord! Tiden blev 24.10 minuter :) Rekordet innan var 24.39.
Gick därifrån med ett leende :)


TRÄNING

Åkte till lingbo igår och träffade fina Nina. Vi körde på med ett härligt gympass. För mig blev det fokus överkropp. Sen avslutade vi med 30 minuters löprunda (ute) :)
Träffade även Johanna igår men på eftermiddagen. Tog en promenad och pratade massor :)

Idag blev det också ett gympass men på actic. Tränade med Kristina. Var 2 ynka sekunder från mitt rekord på Löpbandet. Jaja nästa gång ska jag klara nytt rekord ;) Sen blev det massa ben även några situps. När jag kom hem hade darling lagat vegetariskt, filodeg med soyastrimlor + grönsaker:) Det gick hem för min del :)


LÄNGTAR

När jag kom hem slängde jag på mig träningskläder och åkte sen direkt till gymmet. Löpbandet fick jobba och även min mage ;) Så himla härligt!

Längtar tills snön är borta och att våren är här då jag får köra löpning utomhus. Längtar verkligen jättemycket att få springa ute i naturen. Självklart går det att löpa ute nu med men tyvärr får jag inte samma motivation ute nu som jag får då det är ljust och varmt ute. Tränar på vid gymmet nu med varierande träning och satsar mer på löpningen till våren då det börjar närma sig några roliga lopp :)


MIDDAG MED HELA FAMILJEN

Igår var vi bjudna till mina föräldrar på middag. Även darlings familj var bjuden. Mysigt att träffas alla så där :) Vi hade det jätte trevligt! :)


KANONKÖP

Måste bara säga igen att mina nya skor är verkligen jättebra! Verkligen ett kanonköp! :)
Blev ett riktigt härligt pass ikväll! Jag och Kristina körde tillsammans. 5 km på bandet sen blev det massa magövningar. Underbart skönt! Bra jobbat Kristina och tack för ikväll! :)


NYA SKOR

Idag fick jag hem mina löpskor jag ska ha på gymmet. Mina gamla är inte alls bra att springa i, får ont av dom så därför beställde jag nya. Jag provade dom idag. Dom är hur sköna som helst! Jätte härliga att springa i! :)


NYÅRSAFTON

Gårdagen var jättetrevlig. Blev firande med fina vänner med roliga tävlingar och bara massa roligheter. Tack för en trevlig kväll alla som var med! :)


RSS 2.0